Αποριες σχετικα με το επαγγελμα αεροσυνοδου

• Thread starter Thread starter elena24
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ό,τι να ναι....τι να πώ!

ακριβώς το ίδιο λέμε και εμείς

Να πω εγώ; Καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό το ότι κάποιες κοπέλες ρωτάνε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά ή να ρωτάνε συνεχώς αν έχει ειδοποιηθεί κάποιος για συνέντευξη. Ειλικρινά το καταλαβαίνω αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό.

Αυτό που πραγματικά είναι εκνευριστικό είναι η ειρωνία κάποιων παλιότερων μελών προς αυτά τα άτομα. Αλλοι απλά ειρωνεύονται άλλοι λένε οτι το διασκεδάζουν με τις απορίες που σε αυτους φαίνονται τόσο χαζές.
Διασκεδάζετε με τι ακριβώς; Με την αγωνία κάποιων ατόμων πχ που περιμένουν πάνω από ένα τηλέφωνο για να βρουν μια δουλειά; Με το να θέλουν να μάθουν κάτι που δεν είναι αυτονόητο σε κάποιον που δεν είναι aviation enthusiast όπως εσείς;

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί τόνισα την λέξη αυτή... Αποπαίρνετε αυτά τα άτομα με ύφος χιλίων καρδιναλίων, μιλάτε λες και είστε σοφοί γεροντάδες, οι γκουρού της αεροπορίας! Και το ότι είστε κάποιοi πολλά χρόνια μέλη δεν δικαιολογεί την έπαρση που έχετε κάποιες φορές.

...δε θέλω να σταθώ σε αυτό
.
Μη θέλεις.Εμείς,θέλουμε.
Υ.Γ.:Δε σχολιάζουμε το ό,τι θέλουν να μάθουν αλλά τι είναι αυτό που ρωτάνε.Αν συμμετείχαμε σε συζήτηση για γιατρούς,το ίδιο θα κάναμε.Όταν όμως μερικοί θέτουν κουτοπόνηρες ερωτήσεις τύπου "τι ρωτάνε" θα λαμβάνουν αντίστοιχες απαντήσεις.

συγνώμη ρε pipe, ερώτηση είναι Τι Ρωτάνε στην συνέντευξή;

το ίδιο μπορώ να ρωτήσω για την συνέντευξη μου σαν bartender, που έχω το Σάββατο, τι ρωτάνε στου άλλους για να μάθω και εγώ αυτά τα ποτά.

ξέρω, ζούμε σε δύσκολη εποχή, αλλά αυτό δε απαλάσει από την λογική, ετοιμάζομαι ψυχολογικά, πάω σε συνέντευξη της Aegean; Θα κάτσω να διαβάσω για την εταιρία αυτή, λίγο για τα αεροπλάνα που χρησιμοποιεί και θα πάω στον open day, ξεκούραστος, με το φάκελο γεμάτο από τα χαρτιά που χρειάζομαι και θα με ρωτίσουν.

Τώρα ερωτήσεις είμαι 3εκ μικρότερη θα με πάρουν, ε συγνώμη έχει καταντήσει γελοίο το θέμα

Thanasis_U2":3akc47wr said:
για την συνέντευξη μου σαν bartender, που έχω το Σάββατο

Off topic ON. Τη θέση την έχεις ΣΙΓΟΥΡΗ :mrgreen: Off topic OFF

Αγαπητέ piperwarrior, μιας και είμαι ένας από τους πολλούς που περιμένουν ένα καινούριο post από τις wannabe έχω να σου πω το εξής.
Το σχετικό topic έχει, απ' όσο βλέπεις 3 σελίδες, , περίπου 60 threads, ένα από αυτά κλειδώθηκε στις 97 :!: :!: :!: σελίδες γιατί είχε γίνει της μουρλής εκεί μέσα και έχουν γραφτεί πάνω από 3.000 posts. Τους τελευταιόυς μήνες, κατά 99,9999999% ρωτιούνται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα και δίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες απαντήσεις. Είναι πλέον φυσικό να υπάρχει κόπωση με τον επακόλουθο χαβαλέ τις περισσότερες φορές.
Πέρα από την αγωνία, αγαπητέ, υπάρχει και η κοινή λογική. ΨΑΧΝΩ (Βασικό !!!), ΔΙΑΒΑΖΩ κάτι που έχει ερωταπαντηθεί τουλάσχιστον 3.345.456 και κάτι ψιλά φορές τους τελευταίους δύο μήνες και ΔΕΝ ρωτάω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα.
Θα μου πεις "τότε γιατί απαντάς μόνο και μόνο για να κράξεις". Να σου πω αγαπητέ. Επειδή πετάω συχνά, θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (ο νοών νοήτω).

Μα το είπα και εγώ ήδη πως είναι κουραστικό όλο αυτό. Εγώ μίλησα για την στάση απέναντι σε αυτό... Αν μη τι άλλο υπάρχει και η ευγένεια έτσι; Μια απλή παραπομπή σε κάποια συγκεκριμενη "χρήσιμη" σελίδα πχ του τόπικ. Δεν είναι ο χλευασμός μονόδρομος...

Όσο για το "τι ρωτάνε"... Μια χαρά ερώτηση είναι και το εννοώ! Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις-παγίδα, είναι ανόητο ή ανήθικο να θες μια πληροφόρηση; Μιας και αναφέρατε το επάγγελμα του μπάρμαν, ξέρω επιχειρήσεις που δεν προσλαμβάνουν μπαργουμεν παντρεμένες πχ... Για ευνόητους (ανήθικους) λόγους! Και πολλά άλλα τέτοια "κολλήματα" εργοδοτών υπάρχουν.
Εσύ δηλαδή Θανάση εάν περίμενες για συνέντευξη δεν θα ρωτούσες κάποιον που μόλις βγήκε απο την συνέντευξη τι τον ρωτήσαν ή τι παίζει γενικά; Λογικότατο το βρίσκω εγώ, να έχεις ένα heads-up...

ποτέ δε ρωτούσα, γιατί δε ξέρω αν θα μπλοφάρει η θα μου πει την αλήθεια. Δηλαδή αν πω μια μαλακιά εδώ, και το πιστέψουν, μετά αυτές θα βρίζουν τον εαυτό τους

βασικά ρε μαγκες αφου σας πειραζει τοσο γιατι ασχολειστε.μην μπαινετε να διαβασετε το συγκεκριμενο thread(πόσο μάλλον να απαντατε),αφου ξερετε περι τινος προκειται.

Σοβαρά μιλάς, ξέρεις τι αξία έχει ένα χαμόγελο και λίγο γέλιο στη ζωή μας, στις μέρες που ζούμε ?
Για να επανέλθω στα γραφόμενά μου περί ΙΔΙΩΝ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ δείτε εδώ.
Μόλις τώρα μπήκε και ρώτησε ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ πράγμα που κάποια άλλη ρώτησε 20 posts πιο πάνω πριν από 5 μέρες. Πλέον, ό,τι και να τους πείς δε βγαίνει άκρη...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.