Απόσυρση αεροσκαφών

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

sv1xv

Concorde-Class-Member
Website
www.ipernity.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BAW
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
TWITTER
SV1XV
Ένα ενδιαφέρον αρθράκι υπάρχει σήμερα στη Ναυτεμπορική:

http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 341365.htm

Αφορά την περιβαλλοντικά φιλική απόσυρση αεροσκαφών. Ρίξτε μια ματιά όσο είναι ακόμα διαθέσιμο.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ":1tf6puct said:
ΕΔΩ και 40 χρόνια, Airbus και Boeing ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην κατασκευή αεροσκαφών.

Τα νευρα μου με αυτους τους "ειδικους" του χωρου... :wall:

makedonas":15opu8w2 said:
Τα νευρα μου με αυτους τους "ειδικους" του χωρου...
Καλά, μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς. Στις σχολές δημοσιογραφίας εδώ και 40 χρόνια διδάσκονται πως όταν δεν ξέρουν κάτι, μπορούν να το "εφεύρουν".

Είναι όμως γελοίο από ένα σημείο και μετά... Κάποιος να τους κρεμάσει!!!

(και καλά τετοια μικρά λάθη... είναι άλλοι δημοσιογράφοι που δεν ξέρουν να μιλήσουν κ γράφουν ανέκδοτα αντί για αρθρά :P)

Πάντως πολύ σημαντική πρωτοβουλία η ανακύκλωση...

Ίσως να είναι και μια κίνηση της αεροπορικής βιομηχανίας γενικότερα, για να αποδείξει ότι τελικά δε βλάπτει το περιβάλλον τόσο όσο της καταλογίζουν. Ή έστω μια αφορμή να δείξει ότι προσπαθεί να μειώσει τη ρύπανση που προκαλεί με τις δραστηριότητές της.

Γνωριζουμε εαν ο τριτος global player, η Embraer, εχει αναλογο προγραμμα? Η και καποια απο τις "μικροτερες" εταιρειες? Για ρωσικες εταιρειες δεν διανοουμαι καν να σκεφτω οτι θα μπορουσα να ρωτησω.. ;)

makedonas":23vfku1i said:
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ":23vfku1i said:
ΕΔΩ και 40 χρόνια, Airbus και Boeing ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην κατασκευή αεροσκαφών.

Τα νευρα μου με αυτους τους "ειδικους" του χωρου... :wall:

Makedona, εσύ-και πολύ ορθώς κατά τη γνώμη μου-τα πήρες με το επίπεδο των ποστς στο thread για την hellenic imperial airways...
Tο θέμα που θίγει το συγκεκριμένο άρθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον άσχετα με τις γνώσεις του αρθρογράφου.
Γιατί δεν κρατάμε αυτό για να σχολιάσουμε και πρέπει να στέλνονται 3 ποστς που δε συνεισφέρουν τίποτα στο θέμα μας εδώ;

Απαντηση μεσω ΠΜ ;)