Aποτυχία η πρώτη επαφή με την ATHENS AIRWAYS

• Thread starter Thread starter Fanourios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Fanourios

Νέο μέλος (Tourist)
Πάντως εγώ ήτανε να ταξιδέψω με την ATHENS AIRWAYS άλλα για κακή μου τύχη έβαλαν αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES και μας πήρε, το οποίο είναι χάλια. Τα αφτιά μου ακόμα πονάνε από την συνεχής συμπίεση και αποσυμπιέσει μέσα στην καμπίνα……..πολύ χάλια αεροπλάνο και πολύ χάλια πτήση. Ευτυχώς ήτανε μόνο 40 λεπτά και όχι παραπάνω. Είχαμε και 2 ώρες καθυστέρηση επειδή δεν είχε ιμάντα στο αεροδρόμιο τις Αλεξανδρούπολης και γινότανε ο χαμός με τις αποσκευές.
20 χρόνια ταξιδεύω με αεροπλάνα, αυτό ήτανε το χειρότερο που έχω πετύχει ποτέ.
Ελπίζω στην επιστροφή να μην το ξαναβάλουνε και να έρθει να μας πάρει το κανονικό αεροπλάνο τους.
Να δούμε αν λέει αυτό τίποτα η είναι και αυτό τόσο χάλια.

Σκέτη αποτυχία η πρώτη επαφή με αυτήν την εταιρεία.

Και εγω τολμω να πω αυτο που κανει με τα Avro δεν ειναι πολυ σωστο στην προσπαθεια της να σχηματισει ενα καλο ονομα στη αγορα για να προσελκυσει επιβατες.Τωρα ο Fanourios αν πεταξει και τη 2η φορα με Avro και οχι με το Ε145,γιατι να αγορασει ξανα εισητιριο με την ATHENS?Ας ελπισουμε να ερθει νωριτερα και το τεταρτο αεροσκαφος για να γινει ακομα πιο ανεξαρτητη απο αλλες εταιριες.

Fanourios θα μπορουσες να μας πεις και πληροτητα της πτισης?

100% πληρότητα είχε η πτήση στις 19¨25 με αεροπλάνο της Athens Airways που δεν υπήρχε
όταν έβγαλα εγώ το εισιτήριο και 100% στις 19¨50 που ήτανε η προγραμματισμένη
πτήση που πετάξαμε όμως με την Astra Airlines.
15 Απριλίου,2ο γρουπάκι του Πάσχα.Φανταράκια και έτσι όλοι.

περίεργο..έχω ταξιδέψει με άβρο πολλές φορές, τόσο με της Αιγαίου όσο και με LH, LX..μια χαρά ήταν πάντα το ά/φος..και τολμώ να πω πολύ καλύτερα απ' ό,τι με τα CRJ-200..απτην άλλη βεβαια, περί ορέξεως..