Ασφάλεια υγείας;

• Thread starter Thread starter triantafillex
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

triantafillex

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
TCX
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKV
Ανηκετε σε καποιο ομαδικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης; Σε ποιο και αν σας καλυπτει ή αν έχετε και ατομικό...; Σκέφτομαι να το επεκτείνω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.

Καλησπέρα εγώ εκανα πρόσφατα της παλιάς axa ιδιωτική ασφάλεια υγείας και εξωνοσοκομειακή κάλυψη 450€ το χρόνο. Καλυπτει και εξετάσεις, έχει καθ συμβεβλημένους ιδιώτες εξωτερικούς ιατρούς και ιδιωτικά θεραπευτήρια Ελλάδα εξωτερικό

Έχετε και ομαδικο; γιατι εγω εχω και με καλυπτει σε αρκετα, αλλα μου είπε ένας φίλος να το επεκτείνω και αναρωτιέμαι αν αξίζει.

Last edited by a moderator:
Όχι αυτό είναι ατομικό
Δεν ξέρω τι καλύψεις έχεις στο ομαδικό. Θεωρώ αν θες να προσθέσεις κάτι βάλε την εξωνοσοκομειακή αν μένεις σε μεγάλη πόλη που έχει τα πολυϊατρεία

Καλησπέρα εγώ εκανα πρόσφατα της παλιάς axa ιδιωτική ασφάλεια υγείας και εξωνοσοκομειακή κάλυψη 450€ το χρόνο. Καλυπτει και εξετάσεις, έχει καθ συμβεβλημένους ιδιώτες εξωτερικούς ιατρούς και ιδιωτικά θεραπευτήρια Ελλάδα εξωτερικό
Καλησπέρα σας Επειδή το κόστος μου φαίνεται αρκετά χαμηλό δείτε λίγο αναλυτικα τις παροχές και ειδικά το σημείο που λέγεται απαλλαγή ή εκπίπτωμενο ή συμμετοχή πελάτη ( αν θέλετε βοήθεια για το τι να προσέξετε στείλτε μου μήνυμα )

Καλησπέρα σας λέει Συμμετοχή Πελάτη στα έξοδα νοσηλείας Ευρώ 500 (το οποίο μηδενίζεται με παράλληλη χρήση φορέα)

Καλησπέρα σας Επειδή το κόστος μου φαίνεται αρκετά χαμηλό δείτε λίγο αναλυτικα τις παροχές και ειδικά το σημείο που λέγεται απαλλαγή ή εκπίπτωμενο ή συμμετοχή πελάτη ( αν θέλετε βοήθεια για το τι να προσέξετε στείλτε μου μήνυμα )
και εμένα λίγα μου φανηκανε... βρήκα ένα εργαλείο που δείχνει ασφάλεια υγείας και τα σημαντικά που βλέπω είναι κοντα στο 600άρι...

groupama και metlife μου προκάλεσε το ενδιαφέρον - το ομαδικό μου όμως είναι στην εθνική. Πολύ ακριβή μου φάνηκε όταν είχα μιλήσει με έναν σύμβουλο. ειναι σημαντικό όμως με την κατασταση στα νοσοκομεία και ψάχνω να καλυφθώ αποτελεσματικά... θα το ψάξω λίγο ακόμη και κάπου πρέπει να καταλήξω. Αν έχετε κατι συγκεκριμένο να προτείνετε που πρέπει να προσέξω να μου πείτε να μην μπλέξω...

Καλησπέρα
Κατα κάποιο τρόπο MetLife δεν υπάρχει γιατί εξαγοράστηκε από την ΝΝ είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης της εξαγοράς
προσοχη σε χρόνους αναμονής , κάλυψη ή όχι συγγενών παθήσεων , συμμετοχή πελάτη στα έξοδα νοσηλειας
εγω από το 2007 έχω ΝΝ και σε δυο επέμβασης η μια στο υγεία και η άλλη στο μετροπολιταν δεν έβαλα ούτε ευρώ από την τσέπη μου

Αλήθεια; μια χαρά... βρε ας ειναι αχρείαστη και ας την πληρώνουμε.. να είμαι ήσυχος θέλω. Θα τα προσέξω όλα αυτα, ευχαριστώ για τις συμβουλές...

Σε συμβουλεύω να πας στην τράπεζα που συνεργάζεσαι μήπως έχουν τη δυνατότητα όπως σε εμένα να σου κάνουν μια καλύτερη τιμή γενικά σύγκρινε προσφορές …