ATH-CROATIA-GERMANY and return ΣΕ 5 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
captainjumbo":2b9nuw3t said:
...Ωραίο το κρασάκι σας, αλλά νομίζω ότι σας ψηλοβάρεσε, γιατί προσγείωση στον 03R και "εγκαταλείπωντας δεξιά" σε βγάζει ντουγρού για τα...χωράφια... :P :lol:

Σε οικτίρω :shock: ...Διότι δεν ξέρεις ότι τα αυξημένα κατά 29% τέλη ασφαλείας που πληρώνεις :shock: είναι ακριβώς για το νέο υπόγειο ανισόπεδο τροχόδρομο που φτιάχτηκε ειδικά για τον ΑΙΑ ώστε να εγκαταλείπουν τα αεροπλάνα με μεγαλύτερη ασφάλεια τον 03R για το apron...

Και μετά από αυτό το ωραίο αστείο να ζητήσω συγχώρεση για το λάθος μου...Η εγκατάλειψη του 03R έγινε αριστερά :oops:

Αυτός ήταν και ο τελικός μου στόχος...να ενημερώσεις τον κόσμο για την σωστή χρήση των τελών ασφαλείας...όχι βέβαια προς όφελος των επιβατών, αλλά των γεωργών που έτσι γλιτώνουν τις σοδειές τους από τα τυχαία δεξιά εγξαταλείποντα σκάφη...βεβαίως βεβαίως... :oops:
Άλλωστε, έπρεπε να σε ξυπνήσω από την ονειρική κατάσταση που σε έριξαν αφρικανοί και ωκεάνιοι φίλοι... :wink: :lol: Κάποιος έπρεπε να κάνει το dirty job :lol:

Το τελευταίο σκέλος του ριπόρτ ήταν να το κάνουμε μαζί με τον jerry, αλλά η μαμά πατρίδα είχε για μένα άλλη γνώμη, οπότε εγώ βρέθηκα στην ίδια πτήση (ΟΑ170) λίγες μέρες πριν. Αυτά θα τα γράψω και στο δικό μου ριπόρτ όμως. Αλλά το απίστευτο είναι ότι κι εγώ ακολούθησα την ίδια πορεία στο taxi, είδα τα ίδια σταθμευμένα αεροσκάφη στο apron της FRA και έχω τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες! Επίσης, έχω να δηλώσω ότι επίσης έμεινα ανέλπιστα ευχαριστημένος από το service των ΟΑ και -άσχετο- ότι στο Α319 της easy που ταξίδεψα κι εγώ (θα δείτε πώς και πού...) κι εγώ στην ωραιότατη 19F κάθησα.

Για Hainan, Moldavian, executive travel στο -SFA κλπ με κάλυψαν οι υπόλοιποι. Πολύ ωραίο report και με πολύ γέλιο! Άντε, και εις άλλα με υγεία και -κυρίως- με ασφάλεια.

George":1otbmc74 said:
Το τελευταίο σκέλος του ριπόρτ ήταν να το κάνουμε μαζί με τον jerry, αλλά η μαμά πατρίδα είχε για μένα άλλη γνώμη, οπότε εγώ βρέθηκα στην ίδια πτήση (ΟΑ170) λίγες μέρες πριν. Αυτά θα τα γράψω και στο δικό μου ριπόρτ όμως. Αλλά το απίστευτο είναι ότι κι εγώ ακολούθησα την ίδια πορεία στο taxi, είδα τα ίδια σταθμευμένα αεροσκάφη στο apron της FRA και έχω τις ίδιες ακριβώς φωτογραφίες! Επίσης, έχω να δηλώσω ότι επίσης έμεινα ανέλπιστα ευχαριστημένος από το service των ΟΑ και -άσχετο- ότι στο Α319 της easy που ταξίδεψα κι εγώ (θα δείτε πώς και πού...) κι εγώ στην ωραιότατη 19F κάθησα.

Ήμουν σίγουρος :lol:
Τελικά υπάρχει αυτό το feeling, αυτό το κάτι που που κυλάει στις φλέβες των aviation-enthusiasts και τους κάνει τόσο ίδιους μα και τόσο ξεχωριστούς :P