ATH - DXB - ATH (Emirates)

• Thread starter Thread starter antonon
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

antonon

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σε όλους.
Σε λίγες μέρες πρόκειται να πάω στο Dubai με την Emirates (με το 777-300ER αν δεν έχω κάνει κάποιο λάθος στα ψαξίματά μου).
Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής:
Το seat pitch σύμφωνα με το site της Emirates (για economy) είναι μεγαλύτερο από άλλες εταιρίες; Αληθεύει αυτό;
Θα την παλέψω 4 1/2 ώρες (ακόμα χειρότερα η επιστροφή :? )
Αν έχει κάνει κάποιος το συγκεκριμένο δρομολόγιο (με το συγκεκριμένο τύπο α/φους) έχει μήπως να μου δώσει κάποιο tip αναφορικά με το που 'λέει' περισσότερο να καθίσω;

Τέλος, το in flight έχει κάμερα που δείχνει την απογείωση / προσγείωση στην προσωπική μας οθόνη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Φίλε μου αν δε μπορείς να παλέψεις 4.5 ώρες σε αεροπλάνο της Emirates, καλύτερα να πας με ταξί στην Αραβία, να χαρείς και το scenery από κοντά. :roll:

To ταξίδι διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες , το κακό με τα 777 της Emirates είναι ότι έχουν διάταξη 3-4-3 στο Υ. Παρά ταύτα το seat pitch είναι σχετικά άνετο (έχει και υποπόδιο) η θέση έχει το προσωπικό σου monitor και αν πετύχεις αεροπλάνο (τα νεότερα έχουν όλα) με I.C.Ε θα ευχαριστηθείς και IFE. Φυσικά και έχουν camera(2) που κοιτούν εμπρός αλλά και κάτω.

Καλό φαγητό , ευγενέστατο προσωπικό και πάς και καλή εποχή !!!
καλό ταξίδι,

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση (και ουσιαστική) απάντηση :thx: :thx:

...να συμπληρωσω οτι τα -300ER εχουν στανταρ ICE, ενω στα "παλαιοτερα" -200 και -300 πρεπει να σταθεις και λιγο τυχερος. Αν σου κατσει 777-300ER μην ψαρωσεις οταν θα εκκινουν οι κινητηρες (θα με θυμηθεις :wink: ), ειναι νορμαλ αυτο που θ ακουσεις.

Έχω ταξιδεύσει με Β777-300ER κ A330-200 στην συγκεκριμένη διαδρομή, μπορώ να πω ότι το ICE του 1του είναι ότι καλύτερο έχω δει: δεκάδες ταινίες να διαλέξεις, όπως κ εκπομπές ή σειρές (βλ 24, lost k top gear). στο Α330 ουσιαστικά έχεις 2-3 ταινίες να διαλέξεις (δεν νομίζω ότι ενδιαφέρονται πολλοί για ινδικό κ αραβικό σινεμά, εκτός από επιβάτες της αυτής καταγωγής...). Θέση στην πρώτη σειρά θα έλεγα, αν είναι ακόμα ελεύθερη, απέφυγε τελευταία.

ΥΓ μακάρι να βελτιώσουν κ τα γεύματα που προσφέρουν στην ΕΚ, εκτός από ινδικό σινεμά , συχνα οι επιλογές στο γεύμα είναι κρέας με άπειρο ινδικό κάρυ ή veg (μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα) :wall:

Γενικότερα όσο πιο πίσω ήμουν τόο πιο ευχαριστημένος ήμουν. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην είσαι στην πρώτη σειρά του εκάστοτε compartment ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί για μεγάλο μέρος της πτήσεις θα μείνεις χωρίς IFE.