ATH-FRA-ATH με Ο.Α(?) προσκυνημα στο WERTHEIM VILLAGE ΦΡΑΝΚΦ

• Thread starter Thread starter dvixos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dvixos

Business-Class-Member
Η ανάγκη για εσωτερική ισορροπία οδηγεί πολλές φορές σε μεταφυσικές αναζητήσεις και αυτές βέβαια εκτονώνονται , με την επίσκεψη σε τόπους λατρείας και προσευχής. ¨Άλλοι πάλι το λένε Shopping Therapy απλώς.
Το Wertheim Village είναι τόπος λατρείας για τους γνώστες αλλά και βέβαια τόπος μαρτυρίου για τις πιστωτικές και μη κάρτες. Βρίσκεται 85χλμ από το Α/Δ Φρανκφούρτης με πορεία προς Νυρεμβέργη στον Α3 σε ένα καταπράσινο τοπίο το οποίο ποσώς ενδιαφέρει τους ευσεβής προσκυνητάς (Καλή ώρα)
Προτού όμως εντρυφήσω στα καθαρώς λατρευτικά δρώμενα του εν λόγω μοναστηριού θα σας παραθέσω τας εμπειρίας μου από την πτήση μετ επιστροφής με την Ο.Α. Καθώς η ιδιωτικοποίηση ήτο ante portas έκρινα σκόπιμο ότι πρέπει να αρχίσω να κάνω collector’s πτήσεις με την εν λόγω διότι σύντομα όλο αυτό το μεγαλείο που έχουμε βιώσει από γεννησιμιού μας θα αποτελεί αντικείμενο μελέτης του ιστορικού του μέλλοντος.
Προς τούτο όταν είδα 74 ευρώ ATH-FRA και 71 για το σκέλος επιστροφής δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Οι μεταφυσικές αναζητήσεις είχαν χτυπήσει κόκκινο και καθώς ήτο οι τελευτές μέρες του ραμαζανιού (δηλαδή των εχπτώσεων) δεν ημπορούσα να μην συνδυάσω το τερπνόν (πτησην) μετα του ωφελίμου (αγορές σε τιμές ξεφτίλα)
Το πρωινό της 7ης Φεβρουαρίου παρόντος έτους η κίνησης ήτο μηδαμινή και μετά από 30 λεπτά δρόμου ο Ελ Βελ ήτο άδειος πλήν του γνωστού πανικού της Alitalia το πρωί. Εϊχα κάνει web check in και η κα στην Ολυμπιακή πήρε την άδεια βαλίτσα και μου έδωσε το tag ευχήθηκε τα δέοντα και εγώ άμεσα για την έξοδο.
Στην έξοδο ήμασταν περί τα 35 άτομα και με το λεωφορειάκι σπεύσαμε σε ένα «ροζ» Μπόινγκ 737 του οποίου το νηολόγιο δεν συγκράτησα (κακώς!) διότι αν και ολιγον παλαιόν είχε και IFE και το κυριότερο pitch !!!! και above all footrest. (Είχα βγάλει κόκκινη κάρτα στην Ο.Α από τον 11/07 όταν μου ακύρωσαν κυριολεκτικά στο -5 μια πτήση για Μόναχο και έτρεχα να αγοράσω εισιτηργιο με την Αιγαίου αλλά είπαμε τώρα ήμουν έτοιμος για τα πάντα)
Είχα λάβει την αγαπημένη μου 24C και μπαίνοντας με καλωσόρισε μια κοντή «πιασιματού έως παχύσαρκος συνοδός» η οποία μου είπε να καθίσω όπου θέλω διότι το αεροπλάνο ήτο άδειο. Μετά και ενώ περιμέναμε για το pushback αρχίσαμε την πάρλα για την MIG και ήταν φανερό στο πρόσωπο της πόσο αγωνιούσε για το μέλλον της. Μάλιστα στα 10 λεπτά κουβέντας πρόλαβε να θάψει σε βάθος 24567ft την Αιγαίου σε σημείο που άρχισα να νιώθω ότι έπρεπε να ανέβει άμεσα στο Αεροπλάνο τουλάχιστον Πρωτοσύγκελος να με εξομολογήσει γιατι τολμάω να πετάω με την εν λόγω.
Άμα τη απογειώση η συνοδός που με συμπάθησε μου έφερε να διαλέξω εφημερίδες και κατόπιν μοίρασε σε όλους ακουστικά για το ΙFE. Η άνετη θέση, το άριστο foot rest και το άδειο αεροπλάνο σε συνδυασμό με την ανάγκη για προσευχή στην Γερμανία με έκαναν να νιώσω πολύ ανεβασμένο. Το γλυκό έδεσε με το κορυφαίο κέτερινγκ το οποίο είχε ομελέτα ζέστη, μανιτάρια, ντομάτα, λουκάνικο, μαφιν, κρακερς και τυρί και on the capak (στο καπάκι δηλαδή)και δυο ζεστά κρουασάν βουτύρου!!! Oh Mondie!!! Όταν έχεις φάει στην μάπα το γνωστό τραβεστί σαντουτσάκι της LH (δηλαδή είναι χάπι ντυμένο σάντουιτς) αν μη τι άλλο καραγουστάρεις
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο χρόνος ταξιδίου!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 3 ωρες για Φρανκφούρτη από πού πήγε? Η Αιγαιου 2,30 βαριά τι τρέχει.? Μιλάμε να πηγαίνουμε και να μην φτάνουμε, ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
Μετά τα πολλά με μια σχετικά καλή προσγείωση αρχίσαμε το καθιερωμένο taxing στην Φρανκφούρτη, μπορεί και 20 λεπτά, άλλο που δεν ήθελα δηλαδή!!!
Αποβιβασθήκαμε πήρα βαλίντζα και περίμενα ένα ζεύγος πιστών Ελλήνων απο το Λουξεμβούργον προκειμένου να αρχίσουμε γονυπετείς και γονυκλινείς την πορεία μας στο εν λόγω Μοναστήρι. Σάββατο πρωί ο δρόμος άδειος και η άφιξη μας ήτο άμεσος στον χώρο λατρείας.
Επιθυμώ να σας υπογραμμίσω οτι είμαι ευσεβέστατος έχοντας επισκεφτεί πολλά μοναστήρια στην Ευρώπη (η μέκκα είναι το Metzingen πλησιον Α/Δ STR) αλλά και το εν λόγω είναι σημαντικό στολίδι λατρευτικού χαρακτήρα....
Βαθμολογία σκέλους ΑΤΗ/FRA

1. Αεροπλάνο 8/10 (λόγω παλαιότητας)
2.Πλήρωμα: 7/10 (ευγενικό μέν αλλά μάλλον λόγω της αβεβαιότητας...διότι αμάρτησαν στο παρελθόν και τώρα ζητάν εξηλέωση)
3.Κετερινγκ 11/10 (γαμάτο τι άλλο?)
4.IFE 4/10 (σκουπίδια μουσική και θέαμα...)
5.On time? On time...πάει η καλή Ο.Α με την ώρα ΠΑΣΟΚ...στην ώρα της !!!
6.Γενικά σχόλια? Γιατί αργεί το ταξίδι? Πάει με τον παλιό να γλιτώσει διόδια? :twisted:
ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΓΕΣ? Φυσικά διότι η Ο.Α ειναι σαν τον έρωτα απο το λύκειο πάντα ψάχνουμε το καλύτερο αλλά δεν λέμε και όχι για κανένα κάπου κάπου...Η πρώτη αγάπη βλέπεις...

Συνεχίζεται στο επόμενο…

Χαχαχαχαααααααα!!!Ειδικα η τελευταια σου φραση εγραψεεεεεε!!!!!!
:lol:
Πολυ καλο trip-report!Αμα εβαζες και καμια καλη φωτο....