ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί να μου πεί κάποιος τι έγινε σήμερα το απόγευμα και ανάγκασε την ΒΑ να πάει στο SKG και την EASY Να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από το Κρανίδι;

Υποθέτω ότι ευθύνεται η πολύ ισχυρή βροχόπτωση που έπεφτε από τις 16:30 περίπου σε συνδυασμό με πολύ ισχυρούς ανέμους. Προσωπικά, έφτασα στο σπίτι μούσκεμα.

Αρχικά ωφειλόταν στους πολύ ισχυρούς ανέμους 19 κόμβων με ριπές 35 κόμβων και στη συνέχεια λόγω μείωσης της ορατότητας από την ισχυρή βροχόπτωση!!! Νωρίτερα είχε κάνει "go around" και η ουκανική εταιρεία "Aerosvit". Τα περισσότερα αεροπλάνα προσγειώνονταν κακήν κακός!!! :?

Τελικά το 744 της British πέρασε εντελώς απαρατήρητο σήμερα ε. Δεν είδα καμιά φωτογραφία του.
Λογικό μιας και έχουμε χορτάσει από 747 στο Ελ. Βενιζέλος. :D :D :D

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος,αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν παραμένει επιτρεπτή η φωτογράφιση έξω από το αεροδρόμιο.Πήγα εχθές για λίγο πίσω από τον 03L και κάποια στιγμή πέρασε η ασφάλεια.Δεν έδωσα σημασία και περίμενα να φωτογραφίσω α/φος.Επιτρέπεται ακόμα ή θα έχουμε κανά πρόβλημα;

Επιτρέπεται.

Ευχαριστώ.Έχουν ασφαλτοστρώσει και το δρόμο,έχουν φύγει και τα σκυλιά από το παρακείμενο "κτίσμα" ωραία είναι,να είχε και πολλές πτήσεις!!!

ένα 744 της ΒΑ που είδα χθες να απογειώνεται και έπαθα πλάκα... τι δουλειά είχε στα μέρη μας?