ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΦΙλε Pilot23, δεν υπαρχει περιπτωση να περασει οποιοδηποτε 747 απο το LGAV και να μην το μαθω. Trust me. Kαι επειδη εκεινη την ημερα (14 Αυγ.) ημουν βαρδια στην πιστα απο τις 1000 μεχρι τις 1800, το μονο τζαμπο που κινηθηκε ηταν αυτο της ΗΙΑ και κανενα αλλο.
Τωρα εσυ,μπορεις να πιστευεις οτι ειδες και Air Pacific, δικαιωμα σου. Δεν θα σου αλλαξω εγω αποψη. :wink: :D

Οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ των 2 αεροσκαφών και ειδικά στους λάτρεις του 747 φαίνονται εύκολα.

Δεν ξερεις με ποιον μιλας, μαλλον... :lol:

Αυριο 26/9, στις 1640 τοπικη, ερχονται 2 747-200F της Atlas Air (τα N522MC και N540MC) για να φερουν υλικα για τη συναυλια της Madonna. Τα αεροπλανα θα σταθμευσουν Α42 και Α46, και θα μεινουν στην Αθηνα μεχρι την Κυριακη.
Οσοι πιστοι προσελθετε!

(Κοιτα να δεις που θα γινω fan της Madonna και δεν θελω κιολας...) :lol:

16.40 σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε ποιον διάδρομο θα προσγειωθούν?

Aν δουλευουν οι 03ρηδες, στον δεξιο. Αν δουλευουν οι 21ρηδες (το πιο πιθανο,μιας και τις τελευταιες μερες εχει πεσει πολυ 21), παλι στον δεξιο. :wink: Σε καθε περιπτωση, το νου σας στις συχνοτητες.

Εdit: το τρισχιλιοστο μου ποστ!

TGD BRITISH MIDLAND AIRWAYS LIMITED BD 7989 26/09/2008 16:20

Αυτή πρέπει να είναι η κανονική πτήση που θα φέρει την madonna.. Τώρα γιατί επέλεξε bmi ποιος ξέρει.. μπορεί να είναι τίποτα χορηγός της περιοδείας.. πάντως και Βιέννη και Μαυροβούνιο με bmi πήγε (σύμφωνα με τα realtime των εκεί αεροδρομίων).. Οπότε έχει πράγμα κατά τις 16:00 σήμερα.. :)

Η θέλω άλλα 2 μάτια η αυτά δεν κατέφτασαν ποτέ :<

Δυστυχως, δεν σε γελασαν τα ματια σου... το πρωτο ηρθε κατα τις 2000, το δευτερο ακομα το περιμενουμε, κατα τις 2240... Το καλο ειναι οτι θα μεινουν, και στα stands που θα αραξουν, φωτογραφιζονται απ'εξω (το ενα σιγουρα). Αυτα...

Χμμμ την είχα κάνει 1930 γιατί ψόφησα στο κρύο. Θα κατηφορίσω αύριο πρωί.

Thanks for the info seven4seven :great:

Γεια σας,

την περασμένη εβδομάδα είδα δίπλα από το υπόστεγο της Ολυμπιακής, δύο Aero Commander.
Γνωρίζει μήπως κανείς τα νηολόγιά τους;

Ευχαριστώ πολύ!

Εννοείς το υπόστεγο της αεροπλοΐας, έτσι;
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος το ένα πρέπει να είναι το N690FD