ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συγκεκριμενα χτες, ο Ουζμπεκος ηρθε με 757. Εχει ερθει,βεβαια, και με 763 και με 310 στο παρελθον.

Arrival
Code:
NGO	JAL	JL 8829		23/07/2009 18:40

Και άλλο charter από Nagoya :!: :)

Επειδή δεν παρακολουθώ και φανατικά τον ΑΙΑ, πόσο συνηθισμένα είναι τα charter απο Ιαπωνία?

Το περιμέναμε αυτό.. Ειναι για να πάρει το group των ιαπωνέζων που είχαν έρθει την προηγούμενη Πέμπτη..
Και μαζί με αυτό έρχεται και η White, να πάρει και αυτή τους δικούς της..

Δεν ξέρω αν θα φέρει και κόσμο, οπότε θα έρθουν και την άλλη Πέμπτη..

-edit-
Λογικά αφού τα εμφανίζει στις αφίξεις ο AIA θα φέρνουν και κόσμο, οπότε και την άλλη Πέμπτη θα έχει πάλι JAL και White.

-edit2-
@ΟΑ701: Σπανιότατα.. Πέρα από την προηγούμενη Πέπτη που ήρθε πρώτη φορά JAL στον Βενιζέλο, δεν ξέρω αν έχει ξαναέρθει κάτι απ' ευθείας από εκεί..

seven4seven":2b8tk4v5 said:
Συγκεκριμενα χτες, ο Ουζμπεκος ηρθε με 757. Εχει ερθει,βεβαια, και με 763 και με 310 στο παρελθον.

Πλάκα πλάκα ήθελα να το ρωτήσω
Πώς πάει από πληρότητες αυτό το δρομολόγιο;

Το δρομολογιο υπρχει απο το 1994 (με ilyushin 62 και tu154 τοτε). Οποτε, για να κραταει τοσα χρονια, καποια λεφτα θα βγαζει. Νουμερα συγκεκριμενα,εγω,δεν γνωριζω να σου πω!

Προτιμάται κυρίως από κατοίκους -μετανάστες από διάφορες εξωτικές χώρες όπως Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Ινδία, λόγω των ιδιαίτερα καλών τιμών της και των σχετικά βολικών connections (ακόμα και όταν η πτήση της Αθήνας γίνεται άπαξ εβδομαδιαίως). Κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες τρόμου ελλήνων επιβατών με πλούσιες εμπειρίες από την HY. Επίσης, κάποια ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν εκδρομές στη χώρα που πέθανε ο Ταμερλάνος, αν και οι θέσεις που αντιστοιχούν σε αυτές είναι περισσότερες στις γιορτές.

Σήμερα κλασικά πλέον..

NRT JAL JL 8829 30/07/2009 17:30
LIS WHT WHT808 30/07/2009 16:00

NGO JAL JL 8820 30/07/2009 20:30
LIS* WHT WHT808 30/07/2009 17:30

Οπότε λογικά θα έχει πάλι και την επόμενη Πέμπτη.. Seasonal scheduled το κανει η JAL και η White κάθε Πέμπτη? :)

Αν πάω στο Ζαγγάνι, θα το φωτογραφήσω, ή θα μου τη σκλασει από την άλλη??

Θα σου σκάσει από την άλλη.. Εχει 03 διάδρομο σε χρήση, οπότε πρέπει να πας από την άλλη μεριά..
Δες εδώ:
http://www.air-born.gr/planespotting/He ... map_hl.php
Πρέπει να πας κάπου στο 5 ή το 6 (αν έρθει πριν τις 18:00 που λέει οτι θα έρθει). Αλλιώς στο 3 ή 4 αν έρθει μετά τις 18:00.