- Περιοχή
- LGAT, East Terminal
- Website
- www.flickr.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Τάκη, δεν τίθεται θέμα μικροτήτων. Ασφαλώς και αστειεύεται ο seven4seven, όπως άλλωστε έχουμε όλοι αστειευτεί στον Βαγγέλη για το "μισό" αεροπλάνο. Πέραν της πλάκας όμως, μπράβο στον Βαγγέλη που ήταν εκεί ως όφειλε (σαν καλός spotter
) και μακάρι να του είχε καθήσει καλύτερα και να το έβγαζε ολόκληρο. Αυτός νομίζω θα το ήθελε πιο πολύ από όλους μας.
Εξ' άλλου το πόσο σημαντική είναι η φωτογραφία, φαίνεται από τα views του a.net!
υ.γ. Ελπίζω κι εγώ στο DC-9 αλλά η παρουσία του MD στη Σλοβενία δεν είναι καλό σημάδι μιας και το αεροσκάφος θα περάσει από όλες τις χώρες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ (η Σλοβενία είναι μία από αυτές) και θα μείνει σε κάθε χώρα 3-4 μέρες. Αν είναι έτσι τότε η φωτογραφία του Βαγγέλη, παραμένει "ιστορική" (έστω και μισή
)!

Εξ' άλλου το πόσο σημαντική είναι η φωτογραφία, φαίνεται από τα views του a.net!
υ.γ. Ελπίζω κι εγώ στο DC-9 αλλά η παρουσία του MD στη Σλοβενία δεν είναι καλό σημάδι μιας και το αεροσκάφος θα περάσει από όλες τις χώρες που έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ (η Σλοβενία είναι μία από αυτές) και θα μείνει σε κάθε χώρα 3-4 μέρες. Αν είναι έτσι τότε η φωτογραφία του Βαγγέλη, παραμένει "ιστορική" (έστω και μισή