ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αλλες δύο... :D

Αγαπητά μέλη, μία ευχάριστη κυριακάτικη έκπληξη από τον Λίβανο

δική σας

[album]20007[/album]

Πήγα τη Παρασκευή, με το ποδήλατο μου, από τη πλευρά της σφαιρικής κεραίας(δε ξέρω τι είναι αυτο), και είδα λίγο πιο δίπλα από το hangar της ΟΑ, ένα πολεμικό αεροσκάφος, όχι και πολύ σύγχρονο.. Ξέρει κανείς τι ήταν αυτο? και τι ήθελε εκεί?

Κατέθεσα σήμερις και γώ τον οβολό μου , παρακαλώ την επιείκιά σας δεδομένου ότι αποτελλεί την πρώτη προσπάθεια μου.

Μια ερώτηση , το περιβόητο σημείο 2 που παριγράφεται στους χάρτες είναι ένας χωματόδρομος που οδηγεί σε μια κόκκινη πύλη του αεροδρομίου?

Αγαπητέ casius, ναί, το σημείο 2 είναι χωματόδρομος περί τα 300 μέτρα μετά την διασταύρωση της γέφυρας της Αττικής οδού (άλλοι οδοί) με κατεύθυνση το Κορωπί. Απ' όσο θυμάμαι (γιατί το σημείο το έχουμε λίγο ανενεργό τελευταία με την ανακάλυψη της θέσης "μπετά") δεν οδηγεί σε πόρτα αλλά σε φράχτη. Είσαι ουσιαστικά στην στροφή για το line up. Όσο δε για τη θέση "μπετά", ακολουθείς το ίχνος του σημείο 1 για περίπου 100μ σε άσφαλτο και εκεί στρίβεις αριστερά στον χωματόδρομο. Ακολουθείς για περίπου 400μ την ελικοειδή πορεία μέχρι να συναντήσεις στα δεξιά σου μία αποθήκη μπετόν λευκή. Το τέλος του χωματόδρομου έχει "διαμορφωθεί" ως planespotting area από τον χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείς να απευθυνθείς και στον Σύλλογο "Απογείωση".

δικός σου

Καλημέρα

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αγαπητέ ,

Έχω την αίσθηση πως δεν ημουν στο σημείο 2 αλλά κάπου παράλληλα ,εμπρός απο δυο νέες κτιριακές εγκαταστάσεις λευκές με πινακίδα ενοικιάζεται και προφανώς για αποθηκευτικούς χώρους , ενώ φάτσα μου είχα θερμοκήπια, όσον αφορά τον σύλλογο ''Απογείωση'' έιχα την αίσθηση πως ειναι ανενεργός διότι εδώ και δέκα μέρες έχω κάνει αίτηση εγγραφής στο φόρουμ και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

casius":18sh610c said:
..όσον αφορά τον σύλλογο ''Απογείωση'' έιχα την αίσθηση πως ειναι ανενεργός διότι εδώ και δέκα μέρες έχω κάνει αίτηση εγγραφής στο φόρουμ και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Aγαπητέ casius, μόνο ανενεργός δεν είναι. Ενημερώθηκα ότι δεν έχει παραληφθεί κάτι σχετικό. Θα παρακαλούσα να χρησιμοποιήσεις την φόρμα επικοινωνίας (ξανά εάν το έχεις ήδη κάνει) με τα στοιχεία επικοινωνίας. Σ' ευχαριστούμε.

δικός σου

casius":z7nsazsj said:
εδώ και δέκα μέρες έχω κάνει αίτηση εγγραφής στο φόρουμ και δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Αγαπητέ casius,

Δικαίωμα εγγραφής στο forum έχουν μόνο τα μέλη του συλλόγου.
Για επικοινωνία για την πρώτη επαφή με το σύλλογο υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας όπως ανέφερε και ο payneful_tales. :wink:

Ευχαριστώ για την πληροφορία αγαπητέ Xristos , ήταν κάτι που δε το γνώριζα.....