ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν θυμάμαι πέρισυ να είχαν γίνει ειδικά charter για να πάνε κόσμο στο καρναβάλι... Λεφτά δεν έχουμε σου λέει μετά, ένα τριήμερο στην Βενετία, σιγά τα έξοδα!!!

Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" αύριο πρόκειται να απελαθούν 73 παράνομοι μετανάστες για τον Αγιο Δομίνικο. Θα φύγουν με ειδική πτήση charter στις 2 το μεσημέρι συνοδευόμενοι από 139 (!!) αστυνομικούς και 2 γιατρούς της αστυνομίας.

Ξέρει κανείς ποια εταιρία θα εκτελέση την πτήση; 214 άτομα.. Θα ήταν πολύ άνετα σε ένα από τα 747 της HIA...

(2 αστυνομικοί για κάθε μετανάστη... ΕΝΑΣ από αυτούς δεν βρέθηκε σήμερα να σταματήσει τον ληστή στο αεροδρόμιο; :wall: )

-edit-
Δεν διευκρινίζει τελικά αν οι 139 αστυνομικοί και οι 2 γιατροί θα πετάξουν μαζί με τους λαθρομετανάστες ή αν απλά θα τους πάνε μέχρι το αεροδρόμιο...

Για αργα αποψε το βραδυ εδινε ενα 763 της Air Italy ... Μαλλον αυτο ειναι, εχει ξανακανει "τουριστικη" αυτη η εταιρεια.

Αχα.. Μερσί! Οπότε αν είναι αυτό, οποιος ενδιαφέρεται (θεωρητικά) θα φύγει στις 2 αύριο το μεσημέρι.

Καλησπέρα παίδες. Σήμερα (Πέμπτη 10 Μαρτίου) που επέστρεφα από Λονδίνο με το 767 της BA μας είπαν και ο πιλότος και το πλήρωμα καμπίνας ότι η πτήση δε γίνεται με τον τύπο που γίνεται συνήθως. Αν άκουσα καλά ανάμεσα στις τουρμπίνες και τις τσιρίδες, είπαν ότι ήταν η longhaul version για κάποιον λόγο. Σίγουρα είχε προσωπικό IFE με VOD που εγώ δεν περίμενα (νόμιζα ότι έχει κεντρικές οθόνες). Γνωρίζει κανείς ποιο αεροσκάφος ήταν (νηολόγιο) και τι διαφορές έχει από το "συνηθισμένο";

Χτες το βράδυ απογειώθηκε ένα τετρακινητήριο της Emirates... τι ήταν ακριβώς??? 340 ή 747?

Emirates A340-500 A6-ERG

menelaos":kzubgmwf said:
Καλησπέρα παίδες. Σήμερα (Πέμπτη 10 Μαρτίου) που επέστρεφα από Λονδίνο με το 767 της BA μας είπαν και ο πιλότος και το πλήρωμα καμπίνας ότι η πτήση δε γίνεται με τον τύπο που γίνεται συνήθως. Αν άκουσα καλά ανάμεσα στις τουρμπίνες και τις τσιρίδες, είπαν ότι ήταν η longhaul version για κάποιον λόγο. Σίγουρα είχε προσωπικό IFE με VOD που εγώ δεν περίμενα (νόμιζα ότι έχει κεντρικές οθόνες). Γνωρίζει κανείς ποιο αεροσκάφος ήταν (νηολόγιο) και τι διαφορές έχει από το "συνηθισμένο";

Απ' ότι βλέπω ήρθες με το G-BNWD, το οποίο είναι 767-300ER. Αλλά νομίζω οτι έτσι κι αλλιώς όλα τα 767-300 (δεν έχει -200 η BA) της είναι Extended Range και πάντα 767 έχει στην 632...

menelaos":2ndipphq said:
Καλησπέρα παίδες. Σήμερα (Πέμπτη 10 Μαρτίου) που επέστρεφα από Λονδίνο με το 767 της BA ...

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι γύρισες με τέτοιο και όχι με τέτοιο. Εισερχόμενος και στρίβοντας δεξιά, τί συνάντησες? 2-2-2 ή 2-3-2?

Ακριβώς, αυτό κατάλαβα κι εγώ από το seatguru που κοίταξα τα seatplans. Έχει economy+ δηλαδή. Κρίμα να μη μου κάνουν ένα upgrade σε τέτοια, σίγουρα έγιναν πολλά γιατί το αεροπλάνο ήταν τίγκα και προφανώς δεν δίνουν κανονικά economy+ στο δρομολόγιο οπότε μάλλον έπεσε free upgrade με το κιλό. Μια χαρά το αεροπλάνο πάντως, παρά την ηλικία του, και καλή η διαρύθμιση της οικονομικής.