ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν λιγο ηταν ενα Super Puma πανω απο την Ψυταλεια με προορισμο την Μυκονο, λετε να ειναι ασκηση? Υπηρχε συνομιλια μεταξυ ελικοπτερου και LGAV

Καλησπέρα στη παρέα !

Κατα τις 20:05 πέρασε στη κυριολεξία από πάνω μου (περνούσα το φυλάκιο που είναι στην πλευρά του δρόμου Σπάτων-Λούτσας) ένα Β747SP :thx: :thx: της Saudi Arabian..ήταν τακτική πτήση ή κάτι άλλο ;

ήταν μεγαλοπρεπές θέαμα πάντως και μου θύμισε εποχές τέλη δεκατίας '70 - αρχές '80 που ταξίδευα με τα SP της SAA ATH-JNB-ATH..συγκίνηση !!

Λίγο off-topic: A380...το μέγεθος δέν είναι το παν! Αυτό το αεροπλάνο δεν έχει ούτε μία όμορφη γραμμή! Έπρεπε να πάρει τα χρώματα της Korean για να δείξει πιο ωραίο... Τέλος πάντως ας απολαύσουμε αύριο την απογείωση του 747SP και τα υπόλοιπα άλλη φορά σε άλλο thread!

επειδή είμαι λιγάκι άσχετος με το αντικείμενο,άυριο το SP θα φύγει από τον 03L??

και να συμφωνήσω με τον anasair για το Α380 τις γραμμές του και τα χρώματα της korean...!

Λογικά θα φύγει από τον 21L

Ξέρει κανείς που είναι παρκαρισμένο;

Nαι στο south apron. Nομίζω στο Α40.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Έφυγε 747SP της Saudi! Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο! Το spotting στα 60s - 70s πρέπει να ήταν φανταστικό!

Υ.Γ.:Απογειώθηκε από τον 03L κατά τις 1525 Local Time.