ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωρίζει κανείς αν την περασμένη Τετάρτη 23/1 η Air France στην απογευματινή πτήση ήρθε με μεγαλύτερο αεροσκάφος από το Α320; Το είδα κατά τις 8 παρά που τροχοδρομούσε και μου φάνηκε κομματάκι πιο μεγάλο από Α320. Κρίμα που είχα κλειστό το κινητό και δεν πρόλαβα να τραβήξω τίποτα! :wall:

Πιθανόν να ήταν Α321, απλά στο site τους έλεγε Α320. Μάλλον γίνεται συχνά, νόμισα ότι εννοούσε το συγκεκριμένο τύπο και όχι Α320 family.

Είναι πολύ πιθανό να έλεγε το site της AF οτι ήταν 320 και τελικά να ήρθε 321.
Προσωπικά μου έχει συμβεί κάποιες φορές με την τελευταία να ήταν πριν 10-12 μέρες σε πτήση από το CDG.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

Antonov-22 UR-09307 (για τους τυχον μη γνωριζοντες, το μεγαλυτερο ελικοφορο του κοσμου) ΕΤΑ 11:40 απο TLV, αναχωρηση 2 ωρες μετα, position A46 (διπλα στην Αττικη οδο). Θα επανελθω με update, μιας και σαν Ρωσσικο καργκο που ειναι, σιγα μην ερθει στην ωρα του. Θα σας δω στην περιμετρο!

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Βλέπω αυτό απο το πρωί στο on line: Philadelphia US Airways US 759 23/5/2008 23:00 23/5/2008 11:30 Late
Τι έπαθε και έχει τέτοια καθυστέρηση?

Οποιος θελει να δει Α340-500 απο κοντα, να σπευσει αυριο στο LGAV κατα τη μια το μεσημερι. Θα ερθει το Α7-ΗΗΗ, Qatar amiri flight. Θα μεινει μια μερα κατω. :wink:

That's great news Alex!Αν ήξερες κ τι ώρα φε'υγει την Κυριακή θα ήμουν ευγνώμων.. :D

Αυτο εννοειται, ετσι θα σας(μας) αφησω?

Το συγκεκριμένο 345 μας είχε επισκεφθεί και πέρυσι στις 19/6. Δείτε εδώ ένα στιγμιότυπο της άφιξης