ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
παιδες, απ'εξω απο το cargo ths DHL ειναι παρκαρισμενο ενα Antonov, δυστηχως δε μπορεσα να δω καλυτερα τι μοντελο ειναι αμα μπορει κανεις να μου πει ποιο ειναι θα ειμαι φουλ ευχαριστημενος

Καλημερα!

Ηταν το UR-82009 (ADB).. Ειχε έρθει προχτες το βραδυ και εφυγε σημερα στις 7:20

Ημέρα special airbus livery στο κοσμοδρόμιο σήμερα..... Το retro 319 της SAS,το special colors 332 της air china και ενα 332 της air transat με τίτλους reve des enfants/children's wish

ΥΓ: Το SX-DGA που είναι σταθμευμένο δίπλα στην Αττική οδό καθώς φεύγεις απο τα πάρκινγκ έχει ανοιχτές πόρτες για να φύγει η μυρωδιά του καινούριου? :P

Είδα καλά χθες που προσγειωνόμουν στο LGAV ένα αεροσκάφος της Kuban Airlines; Δεν πρόσεξα τύπο αλλά μικρό μου φάνηκε για Tupolev. Ίσως κάποιο YAK; Όταν μεταφέρω το περιεχόμενο της φωτογραφικής στον υπολογιστή (θα αργήσω λόγω εργασίας) θα δω τα αποτελέσματα της φωτογράφισης, αν και η ποιότητα της να μην είναι αρκετά καλή να ανεβάσω κάτι εδώ. Οψόμεθα!

Ηταν το ΥΑΚ 42 RA-42386

Ιδού και η φωτογραφία που υποσχέθηκα. Η ποιότητα της δεν είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς το αεροσκάφος αποθανατίστηκε κατά την προσγείωση και με μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη τον παρακαλώ να την καταθέσει :( .

[album]16797[/album]