ATH-MAN : Αυτό το route...κανείς δεν το θέλει??

• Thread starter Thread starter Sovjohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμφωνω Γιαννη, ομως τηρουμενων των προβληματων της ΟΑ, ευτυχως που υπαρχει εστω και με 734!!! :roll:

Καλά, όσο για αυτό...

Οι ξένες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το γουστάρουν :(

Τέλος πάντων, ελπίζω (ότ)αν πουληθεί η ΟΑ να καλυτερέψουν τα πράγματα...

Kyriakos Sahinidis":1r7r2b5f said:
H OA ehei dikuo kai auxhse tis times. Otan den uparhei antagwnismos ATH-MAN, opoia eteria kai na einai, 8a kanei akribws to idio.
:oops:

otan milousa peri elutheris agoras...kapoioi mou elegan pos oi kratikes etairies prepi na iparxoun gia na askoun koinoniki politiki....isos ennoousan ayto....... :evil:

tora file sovjohn... sto man mporeisn na pas xrisimopoiontas kapoia loco (isos thnn jet2 apo gatwick)

to erotima pou theteis einai poli logiko.o jettflight sou edose mia apantisi.ego s aythn thelo na simpliroso pos oi locos pou iparxoun sthn vretania aythn thn stigmi einai poli pasxolimenes me tona kalipsoun routes sthn anatoliki ayropi se mia prospatheia na kataktisoun authn thn nea agora. alla kapoia stigmi tha erthei kai i ora tou man gia ellada. o kairos gar eggis opos lene kai kati topika kanalakia edo sthn thessaloniki

@Sovjohn:

Ακριβώς το ίδιο σκεπτόμουν και εγώ τις τελευταίες μέρες που θα χρειαστεί να ταξιδέψω εκεί. Οι απευθείας πτήσεις της ΟΑ είναι μόνο 3 την εβδομάδα και σε εντελώς άβολες ώρες (φτάνουν βράδυ και φεύγουν βράδυ).

Θα ήταν πράγματι βολικό η BA να έβαζε απευθείας πτήση ΑΤΗ-ΜΑΝ.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να πάει στο Heathrow και μετά να πάρει το τρένο απευθείας από Λονδίνο για Μάντσεστερ (η διαδρομή διαρκεί 2:15, όχι 4 ώρες).

2 πτήσεις ξέρω εγώ, Πέμπτη - Σαββάτο...Η ΒΑ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει ούτε καν άλλες 2, ενώ για Λονδίνο έχει 3-4 τη μέρα :(

Εκεί που πηγαίνω εγώ είναι 3 ώρες από Λονδίνο + κάποια ώρα από LHR μέχρι τον κεντρικό σταθμό τρένου = άστο...

Ελπίζω στο μέλλον να βελτιωθεί η κατάσταση...κάπως...

Δευτέρα-Πέμπτη-Σάββατο είναι οι πτήσεις της ΟΑ προς ΜΑΝ.

Μήπως να έστελνες στην ΒΑ ένα email εξηγώντας την κατάσταση; Μπορεί να το σκέπτονταν έτσι...

Σορρυ ρε παιδιά αλλά γιατί να θέλει η Αγγλία πτήση ΜΑΝ-ΑΤΗ τόσο απεγνωσμένα? Το LHR και κάποια charter θέλουν οι Άγγλοι να έρχονται για 3 μήνες το καλοκαίρι για μπάνια και that's it. :? Μήπως γίναμε τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο και δεν το κατάλαβα? Ή μήπως ανοιχτήκαμε στην αεροπορική αγορά (πχ πολύ καλά και οικονομικά αεροδρόμια) για να βρούνε έδαφος οι άλλες αεροπορικές εταιρείες και γραφεία (STA κλπ) να πουλήσουν οικονομικά εισιτήρια?

Sovjohn καταλαβαίνω τον κόπο να πρέπει να πας LHR 3h + GNER 3h αλλά να χαίρεσαι που έχει πολλούς φοιτητές εκεί και έρχεσαι έστω και με 734 και δεν ακύρωσε η ΟΑ τελειώς την ΑΤΗ-ΜΑΝ-ΒΟS ! Off topic αλλά κι εγώ δεν πάω γενικότερα τα 737 (εντάξει όχι και για κάψιμο, ίσως μόνο το εσωτερικό !) και ίσως ακουστεί κουφό αλλά both κι εγώ και το LHR θέλουμε το "Μακεδονία" (Α306) πίσω, μας λείπει :(

H BA apo ton xeimona kobei sta misa ta dromologia ektos Brettanias, diakoptontas kai to leasing 6 ARJ100, (pou tha pane stin Swiss). Ena dromologio MAN-ATH mono h GB Airways (franchise tis BA) tha mporouse na kanei mias kai auksanei tis ptiseis tis apo ekei afou ena 2o A320 tha edreuei ekei apo to allo kalokairi.
Giati omos den petas ATH-LHR-MAN me BA?

Γιατί η πτήση LHR-MAN της ΒΑ είναι συνήθως απλησιάστη (μην ρωτάμε γιατί...)

Το ζήτημα είναι ότι το route δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση... :?

Οταν πετουσε με Ε45 η ΒΑ(Maersk Air),ολοι απορουσαν πως ενα τοσο μικρο αεροπλανο πεταει σε τοσο μεγαλη αποσταση.
Ομως αυτο δεν εχει λογικη γιατι τοτε και απο LHR θα μπορουσε η ΒΑ να πεταει με Ε45 η οι ΟΑ με ΑΤ7 που εχει και πολλα.
Αρα θα μιλαμε για ενα δρομολογιο ασυμφορο οπως αυτο πριν απο 3 περιπου χρονια το οποιο κοπηκε πριν κλεισει ο συγκεκριμενος Partner της ΒΑ.
Ολες οι πτησεις εξωτερικου απο ΜΑΝ γινονται με αεροπλανα της ΤΗ.
Αναλογη λογικη εχουν και οι αλλες πολυ μεγαλες εταιριες οπως AF,LH,και θα δεις οτι τα δυκτια αυτου του τυπου ειναι στην περιοχη της κεντροδυτικης Ευρωπης,γιατι και ο κοσμος εκει ταξιδευει περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα με αεροπλανο και γιατι υπαρχουν ιδανικες αποστασεις.
Για Low Cost dyskolo διοτι για παραδειγμα στο ΜΑΝ δεν πεταει η EZY,που εχει την ΑΤΗ στο δυκτιο της.