ATH - RHO - ATH με A3 και μωρό

• Thread starter Thread starter manasta
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
manasta":1zzqxb8y said:
με μηδέν κόστος, η Aegean με έκανε αιώνια πιστό πελάτη της και επιπλέον με έκανε να θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους αλλά και σε ένα δημόσιο forum του αεροπορικού χώρου.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι αυτή η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα μπορούν να "στανταριστούν" μόνο μέσα από καλή εκπαίδευση και -κυρίως- μέσα από το να διατηρείται ένα καλό company morale. Στην Ελλάδα μας σώζει ίσως μόνο το φιλότιμο.

Συμφωνώ βεβαίως με όσα μας γράφεις γενικώς. Είχα μια αντίστοιχη εξαιρετική εμπειρία ταξιδεύοντας ως συνοδός wheelchair με το ΑΒ6 της ΟΑ. Θα σας τη γράψω σύντομα, γιατί έχει ενδιαφέρον.

Καλά ταξίδια σε εσάς και την κόρη! :)

manasta":8tw8fku4 said:
Έκπληξη τρίτη: Μας λέει ότι μπορούμε να κρατήσουμε το καροτσάκι μέχρι την σκάλα του αεροσκάφους, και να το παραδώσουμε εκεί! Ίσως κάποια από τα παραπάνω να είναι συνήθης διαδικασία για πτήσεις με μωρά.

Το συγκεκριμενο, ειναι. :wink:

Να ρωτήσω κάτι; Αν το αεροσκάφος ήταν σε φυσούνα και όχι με σκάλα, θα κρατούσαμε το καροτσάκι μέχρι τη φυσούνα ή θα το δίναμε στο check in; Ρωτάω, γιατί ενώ όταν φτάσαμε στη Ρόδο, το καροτσάκι μας περίμενε στη βάση της σκάλας του αεροσκάφους, αντίθετα στην άφιξη μας στο ΑΙΑ που πιάσαμε σε φυσούνα, το καροτσάκι ήρθε με τον ιμάντα των αποσκευών.

manasta":31sajtex said:
Να ρωτήσω κάτι; Αν το αεροσκάφος ήταν σε φυσούνα και όχι με σκάλα, θα κρατούσαμε το καροτσάκι μέχρι τη φυσούνα ή θα το δίναμε στο check in; Ρωτάω, γιατί ενώ όταν φτάσαμε στη Ρόδο, το καροτσάκι μας περίμενε στη βάση της σκάλας του αεροσκάφους, αντίθετα στην άφιξη μας στο ΑΙΑ που πιάσαμε σε φυσούνα, το καροτσάκι ήρθε με τον ιμάντα των αποσκευών.

Το καροτσακι μπορεις να το παραδωσεις σαν Delivery At Aircraft αποσκευη, σε συνεννοηση ειτε με το check in ειτε με το πληρωμα. Θα μαρκαριστει ως τετοιο με ενα αυτοκολλητο, και ειτε σε remote ειτε σε φυσουνα, θα το δεις φατσα-καρτα να σε περιμενει. :wink:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Στην επιστροφή όμως στο ΑΙΑ, παρόλο που μαρκαρίστηκε ως Delivery At Aircraft, δεν μας περίμενε στη φυσούνα αλλά ήρθε με τον ιμάντα. Αντίθετα στην άφιξη στη Ρόδο, ήταν στη βάση της σκάλας.

Anyway, σας παρασκότισα, μικρή σημασία έχει...