Aν μου υποδείξεις πότε έγραψα ότι η Βουλγαρία είναι στην ΕΕ, θα σου ...απολογηθώ καταλλήλως. Είπα ότι για χώρες εκτός ΕΕ χρειάζονται διακρατικές συμφωνίες.- Το αν με τη Βουλγαρία ορισμένα πράγματα είναι πιο εύκολα από άλλες χώρες - πιθανόν λόγω της σύνδεσής της με ΕΕ, είναι πιθανό. Δεν το γνωρίζω
george_a
Το θέμα μας εδώ είναι η γραμμή της Αιγαίου Αθήνα-Σόφια. Στο προηγούμενο μήνυμα σου είπες ότι η Αιγαίου δεν μπορεί να πάει αλλού παρά μόνο εντός ΕΕ λόγω ανάγκης ειδικών συμφωνιών. Η σχέση της Βουλγαρίας με την ΕΕ είναι ότι και αυτή της Τουρκίας. Περιμένει μήπως και μπει. Επίσης η Βουλγαρία δεν έχει υπογράψει καμμία συνθήκη τελωνειακής ένωσης με την ΕΕ. Άρα μήπως το επιχείρημα σου στο οποίο απάντησα ήταν απλώς ατυχές;
Κι εγώ θα έλεγα να ανοίξεις με δικά σου χρήματα μια δική σου εταιρεία και να μας δείξεις το επιχειρηματικό σου ταλέντο. Είναι υποκρισία να παριστάνουμε τους επιχειρηματίες του καναπέ. Βάλατε στο στόχαστρο μια εταιρεία που -με δυσκολίες και αθέμιτο ανταγωνισμό- κατάφερε να παρουσιάσει σταθερή ανάπτυξη και μικρή, έστω κερδοφορία. Και σας ξυνίζει γιατί πετάει εδώ και δεν πετάει εκεί. Γιατί έχει άσπρο χρώμα σας ξύνισε ή όχι ακόμα;
Μια και είμαστε πατριώτες (ναι είμαι Θεσσαλονικιός και εγώ) δεν θα απαντήσω στο ύφος που χρησιμοποιείς. Αν θέλεις να συζητάμε τα αεροπορικά δρώμενα με επιχειρήματα και νηφαλιότητα έχει καλώς. Αλλιώς ας το αφήσουμε... Το τι μας αρέσει ή μας ξυνίζει στην Αιγαίου νομίζω ότι είναι προσωπικό θέμα του καθένα.