Athens Airways Flights & Bonus

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

manos_p

First-Class-Member
Το νέο πρόγραμμα μιλιών της Athens Airways :great:
http://www.athensairways.com
Επίσης η Αthens Airways λανσάρουν ένα νέο προιόν τα προπληρωμένα εισητήρια..
Για να δούμε..!! :great:

Re: Athens Airways Flights Bonus

Να και το δελτίο τύπου:

Attachments

Έχει καταλάβει κανένας πως λειτουργεί το πρόγραμμα τακτικών επιβατών;

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

να ρωτησω λιγο...εφοσων συμπληρωσω την αιτηση εγγραφης στο προγραμμα flight & bonus των athens airways, που την στελνω η την δινω...και σε ποσο χρονο θα την παραλαβω??

Μπορείς να στείλεις την αίτηση στο fax 210-6022260

Προφανώς ξεκίνησε και η αποστολή των πλαστικών καρτών , μου ήρθε σήμερα , ένα καλό που έχει αυτό το πρόγραμμα είναι ότι μάζευες δρομολόγια και όχι μίλια άλογα με το τι πληρώνεις . ( μου άρεσε αυτή η εξαίρεση )

Με εξαίρεση ωστόσο τις πτήσεις που έχεις αγοράσει με ναύλο 1€, οι οποίες δεν προσμετρώνται στο πρόγραμμα.

Ένταξη λογικό μου ακούγεται ο ναύλος με 1 ευρώ να μην καταγράφεται , σε καμία εταιρεία δεν καταγράφονται και δεν πιστώνονται μίλια όταν ο ναύλος είναι εκπτωτικός και κάτω από ένα πολύ μικρό πόσο αυτόν των πολύ καλόν προσφορών.
Έχω παρατήρηση ότι η Athens Airways έχει πάντα προσφορές σε όλες της πτήσης δηλαδή μπορείς να βρεις καιρό πριν μια πτήση με ένα ευρώ (εκτός Άγονες) .
Μονό το μπουκαλάκι με το νερό που βρίσκεις στο κάθισμα με το που κάθεσαι είναι 50, λεπτά. Με λίγα λόγια επιτελεί και κοινωνικό έργο στης αερομεταφορές.

live27":27roq3k0 said:
Ένταξη λογικό μου ακούγεται ο ναύλος με 1 ευρώ να μην καταγράφεται , σε καμία εταιρεία δεν καταγράφονται και δεν πιστώνονται μίλια όταν ο ναύλος είναι εκπτωτικός....

Με εξαίρεση την ΟΑ που στα εισιτήρια 1 ευρώ που είχε βγάλει πριν τα Χριστούγεννα, έδινε κανονικά τα 500 μίλια για το LHR-ATH. :wink:

και την Aegean. :D Οι πτήσεις μου προς Barcelona και προς Ρώμη ήταν με 1-3€ ναύλο και πήρα τα μίλια κανονικότατα :great: