Athens Airways Online Check-in

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gmmour

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Το online check in δεν λειτουργεί ακόμα, ενώ στο Ελ. Βενιζέλος, στο check-in χρησιμοποιούν εκτυπωμένη λίστα επιβατών στην οποία σημειώνουν με το χέρι όσους έχουν τσεκάρει...
Γιατί συμβαίνει αυτό; Το online check-in θα βόλευε ιδιαίτερα, αυτούς που θέλουν να γλιτώσουν έστω και τα ελάχιστα λεπτά που απαιτούνται στο κανονικό check in (το οποίο λόγω μικρών αεροσκαφών δεν έχει συνήθως κόσμο)! Ειδικά σε μία νέα αεροπορική που πλασάρεται ως all-business class, πολλοί επιβάτες πετούν μόνο με hand luggage σε εσωτερικά δρομολόγια, και το check in στο αεροδρόμιο είναι περιττή ταλαιπωρία!

Re: Online Check-in

γιατί είναι δύσκολο να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους. Και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Πάντως έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο αν και αρκετά αεροσκάφη είναι τόσο μικρά που καλύτερα να μην τα παίρνεις cabin

Δεν έχει καμία σχέση το online check in της εταιρείας με το check in που παρέχεται απο την swissport στο αεροδρόμιο.
τι θέλω να πω.
Πολύ απλά μπορεί να έπεσε το σύστημα της swissport στο check in με αποτέλεσμα να το γυρίσουν με τον κλασικό παλιο παραδοσιακό τρόπο, πέρνω χαρτι και την λίστα επιβατών και αρχίζω να γράφω .
επίσης μπορεί να είχε κολήσει και όλο το αεροδρόμιο, και να είχαν κολήσει όλα τα συστήματα .
Ακόμα, να προλάβω και τισ κακίες που θα πέσουν, αυτό δε συμβαίνει μόνο στα ελληνικά αεροδρόμια, αλλα είναι παγκοσμίωσ γνωστό .
αυτα....:D

έχω πετάξει 4 φορές με την εταιρία. 2 φορές από ΕλΒε. Πάντα είχαν παραδοσιακό χαρτί με λίστα. if it works don't fix it?

συνηθως οταν πέφτει το συστημα διορθώνεται απο λίγα λεπτα μπορεί και να κρατήσει ομως μέχρι και 1-2 μέρες .
ερωτηση: στην αθήνα η εταιρεία εξυπηρετείτε απο την SWISSPORT η έχει δική της αυτοεξυπηρέτηση ?

γιατί αν έχει δική της εξυπηρέτηση ίσωσ να μην έχουν κάποιο σύστημα για check in .

ακόμα και αν έχουν την swissport μπορεί να έχουν ζητησει αυτό τον τρόπο για έλεγχο.

ποιος ξέρει.

σίγουρα δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα :D

Το ticketing κάνει η ZF.Το handling το κάνει η swissport...και PAX και RAMP

ΩΡΑΙΑ

οπότε, για να γίνετε έτσι το τσεκ ιν μάλλον το έχει ζητήση η εταιρεία η απλά έτυχες φίλε μου σε πτώση συστήματος .

παντώς δεν παίζει κανένα ρόλο αν το τσεκ ιν είναι manual or computerised .

6 φορές χαρτί (2 εγώ, 4 φίλος μου) είναι στάνταρ...

Εν αναμονή του e-checkin!

Ελπίζω να σας λύσω την απορία του χαρτιού....
Η Athens όπως ειπατε χει το ticketing και η ολυμπιακή ή η swissport εχουν το handling...
Ακούστε τωρα να δείτε τι γίνεται για να γινει το c-in με υπολογιστη τηα πρεπει η athens να στειλει την λιστα των επιβατων με μια συγκεκριμενη ΙΑΤΑ φορμα λεγομενη PNL. αυτο ομως δεν το κανει....απλα δινει μια λιστα επιβατών εκτυπωμενη σε 1-2 σελιδες...
τωρα ο handler αν θελει και ξερει μπορει να δημιουργησει manual και να στειλει αυτη την PNL ωστε να περασοθν τα ονοματα στο συστημα... Εμεις στην μυκονο σαν ολυμπιακη το κανουμε αλλα εχουμε το πολυ δυο πτησεις ημερεσιως στην αθηνα που εχουν πολυ περισσοτερες θα χρειαστε αρκετος χρονος για να δημιουργησουν αυτες τις PNL και ετσι μαλλον θα προτημαν τον παραδοσιακο τροπο με χαρτι και μολυβι

ε ναι
για να γινετε αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι
το είπα και πριν κι εγω.
το θέμα είναι οτι το τσεκ ιν δεν κάνει την εταιρεία.
τεσπα ... :D