Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
δεν νομίζω να έχει διευκρινιστεί από την εταιρεία ακόμα για το handling
εχω μια υποψία ότι ακόμα και στην αθήνα θα είναι με handling
το πολυ πολυ το sales desk να είναι καθαρά της εταιρείας .

απο οτι εχω ακούσει το προσωπικό που ψάχνει ειναι station managers σε διαφορουσ σταθμούς...ετσι ακουσα .

δηλαδη....δεν θα εχει self-handling οπως η αιγαιου θα εχει καθαρα πτητικο εργο και ticket-seals μονο.Αυτο εννοεις?

Για το χάντλινγκ συζητά με Ολυμπιακή και με Swissport.Με Goldair δεν έκατσε καν στο τραπέζι των συζητήσεων.Πηγές εκ των έσω της Goldair.Νόμιζα πως το είχα αναφέρει.Θα προσπαθήσω να μάθω ποιος τελικά πήρε το χάντλινγκ. Εγω πιστεύω πάντως πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη καθώς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το χάντλινγκ της ολυμπιακής.

Mαλιστα.....μαθε οτι μπορεις. Ευχαριστω

Ξερεις αυτο με το handling ειναι σαν τα πολιτικά παιχνδία
τι προσφέρει ο καθένας τι δίνει τι παίρνει και αλλα τετοια .
δεν μου κάνει εντύπωση αν την πάρει η οα ... λόγω των προορισμών που πετάει .
Δηλαδή...Κοζάνη Μυτιλίνη και Αλεξ/πολη .. που υπάρχει μόνο οα .
Θα μου πείτε τώρα ... οι άλλες εταιρείες δεν είναι έτσι ..ναι μεν αλλα θα σας πω εγώ .

τεσπα ... θα φανεί . Αν και παιδί της GH θα ήθελα να την πάρει η gh ...αλλα πιστεύω και εχω feeling ότι θα πάει στην οα .

Αυτο που βλεπω απο της απαντησεις σας ειναι πως δεν θα εχει αυτοεξυπηρετηση οπως η Α3.Θα το δωσει στην Ο.Α η στην Swiss-potr,Aυτο εννοιτε?

Σύμφωνα με το Airliner World Δεκεμβρίου (σελ. 6), όπου αναφέρεται ως πηγή ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας, σκοπεύουν να επεκτείνονται κατά δύο αεροπλάνα ετησίως για τα επόμενα τρία χρόνια, μερικά εκ των οποίων θα είναι στην κατηγορία των 70 με 90 θέσεων. Σκοπεύουν επίσης να επεκταθούν σε Ιταλία, Βαλκάνια, Βόρεια Αφρική, Τουρκία και Νότια Γαλλία.

Καλησπερα σ ολους! Ο Νοεμβριος πλησιαζει προς το τελος του και ακομα το πρωτο αεροπλανο της Αθενς δεν εχει αφιχθει στο LGAV. Υπαρχει καποια πληροφορια για το θεμα;;
Επισης γνωριζουμε το χρονοδιαγραμμα αφιξης και των υπολοιπων α/φ;;;

Το προγραμμα που αναφερει ο AirNewZealand παραπανω φαινεται αρκετα φιλοδοξο και μ αρεσει που μια εταιρια στο υπαρχον οικονομικο κλιμα κανει τετοιου ειδους σχεδια! Ευχομαι καλη επιτυχια!!

Απ' όσο γνωρίζω το πρώτο αεροσκάφος καταφθάνει εντός Δεκεμβρίου. Οι πιλότοι της εταιρείας αναχωρούν σύντομα για Γαλλία για την συνέχεια του training τους στον τύπο. Καλή τύχη και σε αυτούς και στα αεροπλάνα και στην εταιρεία.

δικός σας

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.