Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
katmemos":1q8pc9ce said:
Υπαρχει περιπτωση το ERJ-145 της Αthens Airways να μπορεσε να προσγιωθει στην Παρο ???Γιατι ο Διαδρομος ειναι καπως μικρος 710 μετρα ......
Το ρωταω μηπως και εμεις οι Παριανοι δουμε ασπρη μερα γιατι με την Ολυμπιακη.............Μακαρι να δημιουργηθει δρομολογιο Αθηνα-Παρος-Αθηνα
Το Dash πετάει με περιορισμούς βάρους από/προς Πάρο, οπότε πιστεύεις ότι μπορεί να έρθει το Embraer;

manaras":2oztudng said:
αυστηρα προσωπικη μου αποψη:μην περιμενεις !εδω η oa με το dash και το σκεφτοταν να το συνεχισει .αληθεια λετε να το κανει και η athens καστορια με ενδιαμεσο σταθμο κοζανη?

Μακάρι να το κάνει! Βασίκά το "πρόβλημα" με τις ΟΑ ήταν η συχνότητα των πτήσεων και οι ώρες οι οποίες δεν βόλευαν τους επιβάτες που μετακινούνται απο και προς Αθήνα. Πιστεύω πως το δρομολόγιο Κοζάνη - Καστοριά θα αντιμετωπιστεί απο την εταιρεία ως ενιαίο όπως έκαναν και οι ΟΑ. Η καθημερινή πτήση (σε...λογική τιμή) σου δίνει τη δυνατότητα να φύγεις τη μια μέρα και να επιστέψεις την επόμενη χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Μακάρι να "πιάσει" λοιπόν το δρομολόγιο αν και η τοπική κοινωνία της Κοζάνης μπορώ να πω πως έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον. Κάτι που ήθελα να αναφέρω πιο πάνω είναι πως η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς (κάτι που κάνουν πολλοί κάτοικοι της Κοζάνης) την Ολυμπιακή όταν δεν προσγειώνεται στην Κοζάνη λόγω καιρικών συνθηκών. Η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο για τα δεδομένα της περιοχής, ομίχλες πχ, και θα πρέπει να το λάβει υπ οψη αυτό η Athens Airways όσον αφορά στις ώρες των δρομολογίων.

Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως όταν πάω να κάνω κράτηση εισιτηρίου μετ' επιστροφής, δεν μου έχει βγάλει ποτέ κάτω από €114. Αν όμως προσπαθήσω να κάνω δύο ξεχωριστές κρατήσεις, τότε μου δίνει ATH-SKG στα €40 και SKG-ATH στα €25, ήτοι €65... :roll: :roll: (Θέλω να) ελπίζω ότι αυτό αποτελεί παιδική ασθένεια...
Εκτός και αν είμαι τόσο χαζός πια... :wall:

Μπορείς να κάνεις 2 διαφορετικές κρατήσεις και να σου έρθει 65 ευρώ (κάπως έτσι έκλεισα κι εγώ). Σύμφωνα με την εταιρία, ο ναύλος του 1 ευρώ είναι για promotion και δεν θα ισχύσει για πολύ. Ας το εκμεταλευτούμε λοιπόν όσο διαρκεί... :wink:

Ψαχνω να βρω αλλα εχω χαθει εδω μεσα ... το handling ath kai skg ποιος το κανει?

AirNewZealand":1migipps said:
Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως όταν πάω να κάνω κράτηση εισιτηρίου μετ' επιστροφής, δεν μου έχει βγάλει ποτέ κάτω από €114. Αν όμως προσπαθήσω να κάνω δύο ξεχωριστές κρατήσεις, τότε μου δίνει ATH-SKG στα €40 και SKG-ATH στα €25, ήτοι €65... :roll: :roll: (Θέλω να) ελπίζω ότι αυτό αποτελεί παιδική ασθένεια...
Εκτός και αν είμαι τόσο χαζός πια... :wall:

Εγω γιατί προσπαθώ να κλείσω για την πτήση απο και προς Θεσσαλονίκη και μου βγάζει πως δεν έχε πτήσεις; 7 Μαρτίου θέλω αλλά....νιετ!

Socrates, αυτό δεν είναι κάποιο λάθος. Απλά το δρομολόγιο ATH-SKG-ATH αρχίζει στις 12/3.

oσων αφορα το handling φιλε μου, απο τις τελευταιες πληροφοριες που εχω, ειναι πως ξεκινανε με swiss-port και ο.α στην συνεχεια που θα επεκτεινει τους προορισμους της θα εχει ανα σταθμο και self-handling ηδη ετοιμαζουν την σχετικη αδεια.

συγνωμη,μονο εμενα μου φενεται παραλογο να εχουν και τισ 2?(και swissport και OA )

Ειναι τα κλασσικα της swisssport οπου δεν υπαρχει π.χ AXD θα την εξυπηρετει η ΟΑ (και θα πληρωνει την διαφορα η swissport)kai ATΗ απο swissport!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.