Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ηρθε για πρωτη φορα στη Θεσσαλονικη η Athens Airways, SX-CMB ειταν το αεροσκαφος που προσγειωθηκε στης 1050 και αναχωρησε ξανα στης 1120, με ελαφρα καθηστερηση! Οι επιβατες? με 11 ηρθε και με 15 επιβατες εφυγε. Ευχομαι πολλη περισσοτερους στης επομενες πτησης και καλη επιτυχια!

Γνωριζουμε με τι πληροτητα γινονται οι πτησεις της εταιρειας???

Για τη σημερινη πληροτητα της πρωινης πτησης για Θεσσαλονικη την μαθαμε :great:
Να εισαι καλα CaptainChris :great:

πέταξα στην τρίτη πτήση της εταιρίας για Μυτιλήνη. ήταν 15 άτομα.

όταν γύρισα (τρίτη μετά την καθαροδευτέρα) ήταν κάπου στα 35. Στη Μυτιλήνη η εταιρία πιστεύω θα πάει καλά, είναι αρκετά γνωστή και έκανε καλό μάρκετινγκ. Το ίδιο έχω αποκομίσει και για Αλεξανδρούπολη.

Θα πετάξω για Ηράκλειο και επιστροφή Αθήνα σύντομα και τότε θα ενημερώσω.

πολυ καλα νεα αυτα για εμας τους επιβατες...το θεμα ειναι να αυξησει τα δρομολογια της και να αγορασει αεροσκαφη...τα embraer ειναι δικα της τελικα η νοικιασμενα??και αν ειναι νοικιασμενα δικα της ποτε θα παρει?

andreasermones":2g0yjq89 said:
πολυ καλα νεα αυτα για εμας τους επιβατες...το θεμα ειναι να αυξησει τα δρομολογια της και να αγορασει αεροσκαφη...τα embraer ειναι δικα της τελικα η νοικιασμενα??και αν ειναι νοικιασμενα δικα της ποτε θα παρει?

Aν δεν κανω λαθος τα αεροσκαφη τα εχει νοικιασμενα μεσω μιας Αγγλικης εταιρειας ενοικιασεως αεροσκαφων και ειναι να παραλαβει αλλα 2 ιδιου τυπου μεχρι τελος του χρονου.
Τωρα αν εχει στο πλανο να κανει και αγορα αυτο δεν το γνωριζω.
zeppelin":2g0yjq89 said:
Θα πετάξω για Ηράκλειο και επιστροφή Αθήνα σύντομα και τότε θα ενημερώσω.

4/4 πεταω κι εγω για Ηρακλειο και θα ενημερωσω για την πληροτητα της πτησης.
Παντως εχω την εντυπωση οτι δειχνει να αρεσει στον κοσμο η νεα αυτη προσπαθεια...ισως κανω λαθος και οι πιο ειδικοι ας απαντησουν αλλα αυτη την εντυπωση μου δινει.

Εγώ έχω κλείσει για τις 23/3 SKG-ATH promo fare εννοείται..Αλλά κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι οτι έκλεισα και για το σαβ/κο που κλείνουν οι σχολές πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και πάλι είχε διαθέσιμο promo για το σκέλος ATH-SKG..
Μακάρι να συνεχίσει τις προσφορές..Τόσο φθηνά ίσως όχι,αλλά μια διαδρομή ΑΤΗ-SKG-ATH με 100 ευρώ θα ήταν ότι πρέπει..Aκόμα κι εγώ που είμαι φοιτητής Αθήνα,αφού πλέον ανεβαίνω πιο αραιά στα μέρη μου,θα τα έδινα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση,από τη στιγμή που τη διαδρομή τα ΚΤΕΛ με φοιτητικό τη δίνουν 40 ευρώ..

Και επίσης κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά στις κρατήσεις της Aegean είδα να προσφέρονται "19ρια" εισητήρια ακόμα και 3 μέρες πριν την πτήση..Είναι συμπτωματικό ή οντως μπορεί να είναι επιρροή της Athens?

Eκλεισα 2 one way μεμονωμένα
3 Απρ 2009 CHANIA ATHENS 08:05 08:50
3 Απρ 2009 ATHENS THESSALONIKI 09:50 10:40

Ελπίζω να γίνεται να κάνω check in και για Θεσσαλονίκη,απο τα Χανια και η βαλίτσα να φύγει κατευθείαν.
Δε νομίζω μιας και είναι καινούργια εταιρεία να έχουμε τίποτα κουλα ... :roll:

εγω στη θεση σου θα ανησυχουσα φιλε ιπταμενε γιατι προκειται για μια καινουρια εταιρεια που δεν ξερεις καν αν κανει through check-in ... μια ωρα minimum connection time στο ΑΤΗ χωρις να ξερεις τα της εταιρειας (αν εχει καθυστερησεις κτλ. ) ... ??? Κατι να τυχει θα τρεχεις με την ψυχη στο στομα δεδομενου οτι φτανεις 08.50, αποβιβαση συν να παρεις βαλιτσα και 09.20 κλεινει το check-in στο ΑΤΗ ... ο θεος βοηθος ...

2 φορές που πέταξα ήταν ontime. μια ώρα ναι είναι κάπως λίγο. προσπάθησε να βγεις πρώτος :) και πάρε μόνο χειραποσκευές μαζί σου. τοτε σίγουρα προλαβαίνεις

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.