Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επειδη αμφισβητειται η πληροφορια για τον χαρακτηρισμο της γραμμης ως αγονη διαβαστε το παρακατω αρθρο απο την ηλεκρονικη εφημεριδα Kastorianews.wordpress.com

Άγονη χαρακτηρίστηκε η αεροπορική γραμμή Αθήνα- Κοζάνη- Καστοριά και αντίστροφα, σύμφωνα με δηλώσεις της Βουλευτού Καστοριάς της ΝΔ κας Βίβιαν Μπουζάλη.
Όπως ανέφερε η Βουλευτής πρόκειται εβδομαδιαίως για συνολικά πέντε πτήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν από 1ηε Μαρτίου 2009, εκ των οποίων δύο πτήσεις από Αθήνα για Καστοριά και αντίστροφα και τρεις πτήσεις Αθήνα-Κοζάνη- Καστοριά και αντίστροφα.

Μακαρι να εμπαινε και δευτερη εταιρια στην Κοζανη,αλλα οταν περσι οι ΟΑ και δικαιολογημενα αποφασισε να διακοψει τελειως οι φορεις αποφασησαν μεσα στα μετρα και αυτο της επιδοτησης της γραμμης.
Απο την αλλη μια γραμμη με πληροτητες 17-20% το πολυ σε αεροσκαφη των 37-50 θεσεων πως ειναι δυνατον να ελκει μια ιδιωτικη ετιαρια που ευλογα επιδιωκει το κερδος;
Για οσους δε γνωριζουν το Υπουργειο επαναπροκηρυσσει το διαγωνισμο με νεες αγονες γραμμες βγαζοντας το Θεσσαλονικη-Λημνος αντι το Θεσσαλονικη-Χιος που που υπηρξε ενδιαφερον απο την Α3!!!!This is Greece για κακη μας τυχη!!!!
Η ισχυς τους ειναι οπως και για την Κοζανη απο 1/3/2009 με καταληκτικη ημερομηνια προσφορων την 3/11/2008.

Έλεος ρε jetflight!!! Έγραψα ότι αμφισβητώ αυτά που έγραψες εσύ;;; Αμάν πια!
Για διάβασε καλά τι έχω γράψει. Έχω γράψει ότι "δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος διαγωνισμός για το παραπάνω δρομολόγιο"

ευχαριστω τον idle descent για την βοηθεια.///αψογος

Δεν καταλαβαινω το υφος της απαντησης σου.
Εγραψες οτι δεν ανακοινωθηκε διαγωνισμος,ενω ηδη εχει καταληκτικη ημερομηνια.
Εγω παρεθεσα και την αποδειξη για να μη λεει ο καθε ενας οτι θελει, απο την εφημεριδα αυτη της Καστοριας.
Τα ιδια αναφερονται και σε αλλες τοπικες εφημεριδες.
Να πεις οτι δε γνωριζες να το καταλαβω, αλλα οχι οτι δε βγηκε νεος διαγωνισμος γιατις αγονες γραμμες.

Επαναλαμβάνω: Δεν τρέχει αυτήν την στιγμή κάποιος διαγωνισμός για το δρομολόγιο Αθήνα- Κοζάνη- Καστοριά! Τέλος!

jetflight":dewo4fu5 said:
Να πεις οτι δε γνωριζες να το καταλαβω, αλλα οχι οτι δε βγηκε νεος διαγωνισμος γιατις αγονες γραμμες.
Μπερδεύεις τα πράγματα. Για τις άλλες άγονες γραμμές τρέχει διαγωνισμός (όπως έγραψες), αλλά όχι για το δρομολόγιο Αθήνα- Κοζάνη- Καστοριά! Εγώ εδώ αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και όχι για τις άλλες άγονες γραμμές.

Akis":1db5mfsq said:
Στο εν λόγω pdf υπάρχει και "εικόνα" των ERJ σε livery της Athens. Το ανεβάζω εδώ σε μεγαλύτερη ανάλυση...

Μοιάζει αρκετά τους κύκλους των ΟΑ, αλλά και πάλι μου αρέσει κάπως. :shock:

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Καλούτσικο φαίνεται.

Πραγματικά ελπίζω να μην χαρακτηριστεί άγονη. σε 45 λεπτά από την κοζάνης κατοικούν κάτι λιγότερο απο 700000 πληθυσμός. Με σημαντικές και ιδιαίτερες ανάγκες. Μακάρι να υπάρχει διπλή καθημερινά σύνδεση, ώστε να εξυπηρετούνται οι επιχειρηματίες, αλλά και η ΔΕΗ! Πιστεύω ότι σηκώνει άνετα 100 θέσεις ανά ημέρα. Το ΚΤΕΛ εχει 5 δρομολόγια, χώρια οι Κοζανήτες που πετάν από θεσσαλονίκη. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν η Athens να δόσει codeshare για συν΄δεσεις από Αθήνα!Από θεσσαλονίκη η μοναδική επιλόγη για connection είναι η Α3 (μοναχο φρανκφούρτη κυρίως), Swiss και η Alitalia.

k984504":2y6is4j3 said:
Από θεσσαλονίκη η μοναδική επιλόγη για connection είναι η Α3 (μοναχο φρανκφούρτη κυρίως), Swiss και η Alitalia.

Δυστυχώς Κ98504, ΠΑΠΑΛΑ Η Alitalia από Θεσσαλονίκη. Δεν τα έμαθες τα νέα?

Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, εγω απλα διαβασα τι προτιθεται να κανει μια βουλευτης της ΝΔ στη Καστορια.
Πληθυσμιακα μπορει να γεμιζε η Κοζανη πολλες πτησεις,δυστυχως η πραγματικοτητα εδειξε οτι οι ΟΑ ηθελαν να φυγουν λογω πολυ χαμηλης κινησης οποτε αστα να πανε για αλλη μια φορα για της Ηπερωτικες πολεις της Ελλαδας...
Τα ΚΤΕΛ να ναι καλα...
Τωρα για την επιλογη της νεας αυτης εταιριας μονο μια λογικη εξηγηση δινω! Οτι υπαρχει και Κοζανιτης μετοχος εκτος απο το Μυτιληνιο.Εντελως ερασιτεχνικη νοοτροπια φυσικα να επιλεγει καποιος εναν προορισμο λογω της καταγωγης του που ελπιζω να μην ειναι αληθεια.

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση???Ειστε σιγουροι οτι υπαρχει κ δευτερος μετοχος γιατι το εχει ξαναπει πιο πανω κ αλλο μελος του φορουμ..Που το ξερετε εχετε δει το μετοχικο κεφαλαιο??Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος μετοχος πλην του κ Ανδριανοπουλου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.