Athens airways

• Thread starter Thread starter japetus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σιγα πια την εταιρεια που θα λανσαρει και την οικογενεια εμπραερ ... :wall: :wall: :wall:. Καλο ειναι να αναπτυχθει η εταιρεια και να γινει αξιολογη, αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι στα λεγομενα μας ... :thx:

Καλα να μην μιλησω καλυτερα για τις ωρες των πτησεων Αθηνα - Θεσσαλονικη ... ποιον θα εξυπηρετησουν ??? πρωτη πρωινη στις 1110 η ωρα απο το SKG και τελευταια βραδινη απο το ΑΤΗ στις 2130 ??? Ας τους πει καποιος οτι ο κοσμος της Θεσσαλονικης θελει να παει Αθηνα για δουλειες και να ειναι εκει νωρις το πρωι. Δεν τον ενδιαφερει ουτε η οικογενεια της εμπραερ ουτε οι κινητηρες Rolls-Royce... :wall:

Οτι και να λέγεται παντως για την Athens Airways προσωπικα την συμπαθώ πολύ και της ευχομαι τα καλύτερα!

cabincrew4ever":34gt94p1 said:
Σιγα πια την εταιρεια που θα λανσαρει και την οικογενεια εμπραερ ... :wall: :wall: :wall:. Καλο ειναι να αναπτυχθει η εταιρεια και να γινει αξιολογη, αλλα ας μην ειμαστε και υπερβολικοι στα λεγομενα μας ... :thx:

Καλα να μην μιλησω καλυτερα για τις ωρες των πτησεων Αθηνα - Θεσσαλονικη ... ποιον θα εξυπηρετησουν ??? πρωτη πρωινη στις 1110 η ωρα απο το SKG και τελευταια βραδινη απο το ΑΤΗ στις 2130 ??? Ας τους πει καποιος οτι ο κοσμος της Θεσσαλονικης θελει να παει Αθηνα για δουλειες και να ειναι εκει νωρις το πρωι. Δεν τον ενδιαφερει ουτε η οικογενεια της εμπραερ ουτε οι κινητηρες Rolls-Royce... :wall:

Στοχος της εταιρειας δεν ειναι να συνδεσει Αθηνα και Θεσσαλονικη. Ειναι να συνδεσει περιφερειακες πολεις και νησιωτικη χωρα με την πρωτευουσα. Οποτε διδεται προτεραιοτητα στα υπολοιπα δρομολογια που δεν δινουν οι υπολοιπες εταιρειες.

cabincrew4ever":4p3mfq63 said:
Σιγα πια την εταιρεια που θα λανσαρει και την οικογενεια εμπραερ ... :wall: :wall: :wall:.

Ξέρεις πολλές Ελληνικές εταιρείες που να χρησιμοποιούν τον τύπο αυτό???
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι καμία.
Όπως και να το κάνουμε , ΑΥΤΗ πρωτο-λανσάρει στην χώρα μας τα Embraer.

Αν δεν κάνω λάθος,η Axon ήταν αυτή που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά αεροσκάφη της Embraer,3 E-145.

chrispilot":aenfcwl2 said:
Οτι και να λέγεται παντως για την Athens Airways προσωπικα την συμπαθώ πολύ και της ευχομαι τα καλύτερα!

Το να συμπαθω μια εταιρεια δεν σημαινει να υπερβαλλω κιολας ... εγω δεν ειπα οτι την αντιπαθω ...

Socrates":aenfcwl2 said:
Στοχος της εταιρειας δεν ειναι να συνδεσει Αθηνα και Θεσσαλονικη. Ειναι να συνδεσει περιφερειακες πολεις και νησιωτικη χωρα με την πρωτευουσα. Οποτε διδεται προτεραιοτητα στα υπολοιπα δρομολογια που δεν δινουν οι υπολοιπες εταιρειες.

Εαν δηλαδη δεν εχει πληροτητα στις πτησεις της απο και προς Θεσσαλονικη δηλαδη δεν θα της κακοφανει ???

aas59":aenfcwl2 said:
Ξέρεις πολλές Ελληνικές εταιρείες που να χρησιμοποιούν τον τύπο αυτό???
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι καμία.
Όπως και να το κάνουμε , ΑΥΤΗ πρωτο-λανσάρει στην χώρα μας τα Embraer.

Το μελος stiv μιλησε φιλε αας59 ... οπως και να το κανουμε αυτη τα δευτερολανσαρει ... με καθυστερηση μιας δεκαετιας κιολας :D

cabincrew4ever":bf7ou04a said:
Το μελος stiv μιλησε φιλε αας59 ... οπως και να το κανουμε αυτη τα δευτερολανσαρει ... με καθυστερηση μιας δεκαετιας κιολας :D

Ναί όντως !!!
Εμ' μία δεκαετία είναι αυτή ...πού να το θυμάται κανείς :?

Δεν θελω να απαντησω τωρα για αυτο το ζητημα(τυπους αεροσκαφων) θα απαντησω με τον καιρο.Το μονο που διακρινω απο καποιους ειναι πανικος στο ακουσμα και μονο το τι κατι αλλο κατι...το καινουργιο ερχετε.Ειμαι σιγουρος πως, η(ΖF) συντομα θα κανει πολυ παιχνιδι στην αεροπορικη αγορα της χωρας μας ,τα πραγματα αλλαζουν αρεσει δεν αρεσει σε καποιους. Οποιος καταλαβε,καταλαβε.

cabincrew4ever":1udqq3h7 said:
Εαν δηλαδη δεν εχει πληροτητα στις πτησεις της απο και προς Θεσσαλονικη δηλαδη δεν θα της κακοφανει ???

Εννοειται πως οχι! Απλα απ οτι φανηκε δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια στις ωρες γιατι δινει προτεραιοτητα στις υπολοιπες περιφερειακες πολεις και επισης οι ωρες αυτες βολευουν τους επιβατες της για ανταποκρισεις. Στοχος της εταιρειας ειναι μολις το 10% της επιβατικης αγορας. Δεν σκοπευει να ανταγωνιστει Aegean και ΟΑ!

corfu75":3r3l5z0h said:
Το μονο που διακρινω απο καποιους ειναι πανικος στο ακουσμα και μονο το τι κατι αλλο κατι...το καινουργιο ερχετε.Ειμαι σιγουρος πως, η(ΖF) συντομα θα κανει πολυ παιχνιδι στην αεροπορικη αγορα της χωρας μας ,τα πραγματα αλλαζουν αρεσει δεν αρεσει σε καποιους. Οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Ρε corfu75 τώρα θέλεις και τα λες αυτά ??? 'Εχω διαβάσει όλα τα ποστ δεν βλέπω κανένα πανικό από κανένα ... Και γιατί εξάλλου να υπάρχει πανικός, δεν νομίζω ότι τα μέλη εδω μέσα είναι επιχειρηματίες που με το πολύ παιχνίδι της athens έχουν να φοβηθούν κάτι ... Το μόνο που βλέπω είναι έσενα να θέλεις να μας πείσεις με νύχια και με δόντια πόσο σούπερ είναι η εταιρεία, την οποία κανένας δεν κακολόγησε ... απλώς κάποιοι μιλούν οτι πρέπει να ενδιαφέρεται για λίγα λόγια και πολλά έργα ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.