Athens - Budapest (Wizzair)

• Thread starter Thread starter ptiseisA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ptiseisA

Economy-Class-Member
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επισκέφτηκα τη Βουδαπέστη με τη Wizzair. To εισιτήριο το είχα κλείσει από τον Ιανουάριο με 79€ μετ' επιστροφής !!!! Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ την ίδια εταιρία (την προηγούμενη φορά είχα πάει στο αεροδρόμιο του Katowice - Κρακοβία). Η πτήση και στο aller και στο retour ήταν γεμάτη ! Σχεδόν 100% πληρότητα. Μπορεί να μην υπήρχε ούτε ένα κάθισμα άδειο !

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι το αεροπλάνο έφυγε και τις δύο φορές 10 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης !!! Ίσως φταίει το γεγονός ότι το check in κλείνει 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Αν προσέλθει κάποιος μετά, έχει χάσει το εισιτήριό του !! Αυτό θα πει αυστηρός προγραμματισμός...

Για τις αεροσυνοδούς δε θα μπορούσα να πω τα καλύτερα λόγια. Δεν ήταν τόσο εξυπηρετικές όσο την προηγούμενη φορά.

Αυτό που μου έτυχε για πρώτη φορά σε πτήση ήταν το γεγονός ότι όταν απογειωθήκαμε από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για να κατευθυνθούμε προς Αθήνα, το αεροπλάνο έκανε κατευθείαν στροφή 180 μοιρών. Ήταν πολύ εντυπωσιακό !!!! :o

Όσο για τη Βουδαπέστη...εκπληκτική πόλη. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ! Όποιος θέλει περισσοτέρες λεπτομέρειες (πχ. ξενοδοχείο, που να πάει) μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης δεν ήταν τόσο χάλια όσο την παρουσίαζαν σε διάφορα φόρουμ. Απλώς φτάνοντας σε ένα σταθμό του μετρό πρέπει να πάρεις λεωφορείο για το αεροδρόμιο για μία διαδρομή που κρατά περίπου στα 20 λεπτά. Η συνολική διαδρομή για το κέντρο της πόλης - αεροδρόμιο την υπολογίζω σε λιγότερο από ώρα.

Όσο για το Terminal 2B του αεροδρομίου μπορώ να πω ότι υπήρχε οργάνωση, πλήθος καταστημάτων και ακριβές τιμές !!!