Athens Spirit Airlines

Σύμφωνα με το άρθρο που ακολουθεί η εταιρεία περιμένει έγκριση από την ΥΠΑ για έναρξη λειρουργίας γύρω στο Πάσχα.

Στόλος: 4 A319 & 2 A340.

https://www.ypodomes.com/index.php/lima ... t-airlines
 
Δεν βάλαν μυαλό απο την SkyGreece, ε; Μα που πας με 2 Α340;;;;

Συγκεκριμένα, με τέσσερα Airbus A319 και δύο Airbus A340, δηλαδή, δύο από τα πλέον σύγχρονα και ανταγωνιστικά «όπλα» στη «μάχη» των αιθέρων.

Οσο για το άρθρο, αν τα 340 ειναι τα πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά, δεν σχολιάζω καν ;)

Που ξεκινούν από τις αερομεταφορές επιβατών, εμπορευμάτων και πάσης φύσεων φορτίων, με τακτικές και έκτακτες/ναυλωμένες πτήσεις, τόσο με αεροπλάνα και ελικόπτερα, όσο και με υδροπλάνα, εντός και εκτός ελληνικής επικράτειας. Πέραν αυτού, όμως, προβλέπεται η παροχή υπηρεσιών αεροπορικών εφαρμογών και υπηρεσιών εκπαίδευσης, αλλά και η εισαγωγή, εμπορία, απόκτηση και εκμετάλλευση καινούργιων και μεταχειρισμένων αεροσκαφών και ελικοπτέρων, καθώς και των ανταλλακτικών τους.

Στο πλάνο της εταιρίας περιλαμβάνονται ακόμη οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και επίγειας εξυπηρέτησης (Handling), η ίδρυση και εκμετάλλευση ταξιδιωτικών και τουριστικών γραφείων, το εμπόριο καυσίμων αεροσκαφών όλων των τύπων, ο εφοδιασμός με τρόφιμα και ποτά, η εκμίσθωση αυτοκινήτων, μέχρι και η εκμετάλλευση fast food.

Εντάξει μας τρολάρουν, ε; Επιβάτες, εμπορεύματα, charter, αεροπλάνα, ελικόπτερα, υδροπλάνα, εσωτερικό, εξωτερικό, εκπαιδεύσεις, εισαγωγή-εμπορία αεροσκαφών/ελικοπτέρων, handling, τουριστικά γραφεία, εμπόριο καυσίμων, εφοδιασμός, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, fast food!!! :banana:
 
Ακούγεται ότι θα φέρουν και Beluga :D :D
 
Στο αρχικό ποστ του νήματος ο ollaram ανέβασε τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας.
https://www.businessregistry.gr/publici ... 2826701000

Πρόκειται κατά βάση για τις στελεχάρες της SkyGreece... :wall:
Το μόνο που απομένει είναι σε λίγους μήνες τα ποστ των καινούργιων κορόιδων που θα μείνουν απλήρωτα και θα απορούν τι τους συνέβη. :with:
Όσοι και όσες λοιπόν ψάχνεστε κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα νήματα της SkyGreece, της Hellenic Imperial και λοιπών φρούτων που έταξαν λαγούς με πετραχήλια αλλά τελικά φόρεσαν στους ευκολόπιστους κάτι φέσια μέχρι τον αστράγαλο.
 
Στην ουσία η Athens Spirit Airlines, έχει φουλ άρωμα Sky Greece. Είναι αυτό που λέμε ο δολοφόνος γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος, αλλά από ότι φάνηκε δεν άργησε να γυρίσει.

Να δω που θα πετάξει με τα 340 που κοντεύουν να αποσυρθούν και τα λένε και σύγχρονα.

Λοιπόν αναμένουμε τα επόμενα στάδια της μεταλλαγμένης Sky Greece, έως την επόμενη κίνηση εγώ θα συνεχίσω να γελάω. :D
 
Η οικογενειακή επιχείρηση !!!!! έχει στηθεί ακόμη και στα ίδια γραφεία με την SKY GREECE. Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά (ΟΑ, ΟΓΑ, Hellenic Imperial, Air Mediterranean, Panisa, klp), όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν και αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Κάποιοι άλλοι προφανώς και θα δοκιμάσουν να εργαστούν δωρεάν. Υπάρχουν πάντοτε φιλόδοξοι στον χώρο που θα το τολμήσουν και είναι οι ίδιοι που δοκιμάζουν την καριέρα τους (απλήρωτοι) σε όλες τις εταιρείες. Αναμένοντας ευχόμενοι Καλή Επιτυχία.
 
Μέσα στο κλίμα των ημερών, βρήκαμε κάτι να διασκεδάσουμε... Δηλαδή, ξεκινάνε με κεφάλαιο 25,000 (€ ή $, δεν έχει και πολλή σημασία). Με αυτά θα αγοράσουν/νοικιάσουν/εκπαιδεύσουν/προσλάβουν προσωπικό για να πετάει 2 Α343 και 4 Α319. Ένας πρόχειρος υπολογισμός, κάπου 40 μέλη ΘΚ και κάπου 150 μέλη ΘΕ. Θα κάνουν και catering..... Και είναι τόσο σίγουροι για τη σύνθεση του στόλου, που αναφέρουν ακριβώς και μεγέθη και τύπους.

Ρε σείς, αυτοί ΔΕΝ είναι SkyGreece.... Αυτοί το έχουν προχωρήσει μια πίστα πιο πάνω το παιχνίδι... Θα έχει πλάκα να παρακολουθήσουμε την κωμωδία καθώς θα εξελισσεται...
 
Top