Athens to Heraklion 737-400

• Thread starter Thread starter SX-DFC OA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πρώτα απ' όλα sorry για το <<αποτυχημένο trip report>>.

Λοιπόν ακούστε για να λυθεί η παρεξήγηση.

1. Δεν νομίζω οτι αυτό το trip report είχε κάτι το σημαντικό και ίσως λάθος μου που το έγραψα.(θα γράψω καλύτερα).
2. Δεν χρειάζεται να με σχολιάζετε έτσι μερικοί. Εξάλλου μην ξεχνάτε οτι δεν είμαι ούτε χρόνο εδώ μέσα αλλα έχω τρέλα με τα αεροπλάνα.

Γι' αυτό δεν χρειάζεται να τα γράφετε όλα αυτά. :D

Όσοι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και νομίζουν ότι είναι καλύτερα ή χρησιμότερα μέλη από κάποιους άλλους, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Δεν τίθεται ούτε θέμα αρχαιότητας στο φόρουμ, ούτε γνώσεων, κτλ. Όσοι δεν ταιριάζουν στην παρέα μας, μάλλον θα περιθωριοποιηθούν αυτομάτως. Το ότι κάποιοι από εμάς έχουν λιγότερες ή περισσότερες γνώσεις ή εμπειρίες δεν αποτελεί τεκμήριο για το φόρουμ, ούτε επίσης λέει κάτι για τον χαρακτήρα μας. Δεν απαιτείται τίποτε περισσότερο από στοιχειώδεις γνώσεις κοινωνικής συμπεριφοράς. Τι να τις κάνω τις γνώσεις όταν ντρέπομαι για το ποιόν του ανθρώπου που τις μοιράζεται; Παρεμπιπτόντως, τα ειρωνικά/προσβλητικά σχόλια είναι περισσότερο ενοχλητικά και άχρηστα από μια φτωχή πλην καλοπροαίρετη δημοσίευση.

Συμφωνώ απολύτως με τον Cross. Τις ίδιες παρατηρήσεις είχα κάνει παλαιότερα, σε άλλο τοπικό και πήγα στον κουβά. Κατά τη γνώμη μου (αλλά και άλλων μελών που έχω συζητήσει μαζί τους), το γεγονός πως αραιώνουμε σταδιακά οφείλεται σίγουρα KAI στο "πέσιμο" που γίνεται με κάθε ευκαιρία σε κάποιον καινούριο και αδαή. Πολύ κουραστικό και πολύ ενοχλητικό.