Athens Tuning Show 2006... The aftermath

• Thread starter Thread starter Avior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Avior

Business-Class-Member
Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε (και από τότε που έγραφα αρκετά στο φόρουμ) θέλω να πω τις εντυπώσεις μου σχετικά το παραπάνω

Προ δυο-τριών εβδομάδων πήγα στο Athens Tuning Show στο Ελληνικό. Η πρώτη φορά που μπήκα στο (δυτικό) αεροδρόμιο μετά το 2001. Η έκθεση γινόταν στο παλιό νότιο υπόστεγο της ΟΑ, το οποίο είχα τη χαρά να το επισκευθώ στις "δόξες" του πριν πολλά χρόνια!!!

Δεν ξέρω, αλλά το όλο σκηνικό μου άφησε μια αρκετά πικρή γεύση. Είναι κρίμα να βλέπεις τον χώρο όπου έβλεπες το A300Β4 πλάι με ένα 727 με τους κινητήρες βγαλμένους, το αεροπλάνο "σηκωμένο" χωρίς ρόδες και κάμποσους τεχνικούς να μπαινοβγαίνουν σε αυτό.

Και φανταστείτε ότι οι κάγκουρες που ήταν εκεί μέσα πορωνόντουσαν με κάτι φτιαγμένα μοτόρια από mitsubishi Evo... Δεν ξέρω, εμένα το συνεργείο των θρυλικών JT8D με συνέπαιρνε πάντα περισσότερο. Επιπλέον, θα προτιμούσα από τις γκαζιές, τα σαμπγούφερ και τα φρεναρίσματα να άκουγα ακόμη τους ήχους από τις μηχανές των αεροπλάνων. Εεε πως να το πώ είναι βλασφημία σε χώρο όπου APU από Α300-Β4 σου έχει πάρει τα αυτιά (δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο δυνατά ακουγόταν μέσα στο υπόστεγο!!) να ακούς και καλα "δυνατές" γκαζιές.

Φεύγοντας από εκεί, είπα να κάνω μια βόλτα με το αμάξι στους διαδρόμους τριγύρω, τουλάχιστον όπου μπορούσα. Καλα, χτίσαν τα κτίρια για την Ολυμπιάδα (που γίναν για εμάς, μείναν στον Λάτση) αλλά τον διάδρομο τι τους ήρθε να τον ξεπαστρέψουνε? Κρίμα γμτ κρίμα. Προς στιγμήν, με το αμάξι στο διάδρομο (ότι είχε μείνει από αυτόν) μου ήρθε η σκέψη να κάνω ένα takeoff run, αλλά είχε και άλλα αμάξια.

Τελικά είμαστε πολύ ηλίθιοι σε αυτή τη χώρα.

Συνφωνω. Και επιβεβαιωνεται οτι στο πρωην (δυστυχως) αεροδρομιο, μπορει ο καθενας να κανει την κα%λα του εκτος απο τους aviation enthusiasts. Και τ αεροπλανα εκει, να εισαι σιγουρος οτι τα εβλεπαν σαν εμποδια (αχ να μην ηταν αυτη η μπλε μ@λ@κια εκει με το καρουμπαλο να τραβηξω μια χειροφρενια στο Hyundai...)

:evil:

Nai..
Poses fores apogeiothikame kai "Katsame" ston thriliko 33!
Poios @#$%^ eixe tin faeini idea na xalasoun ton diadromo mas?

Έλεος... όχι πάλι νοσταλγίες για το Ελληνικό! Καιρό έχουμε να ακούσουμε πως το Ελληνικό είναι ζωντανό. Όσον αφορά το Ελληνικό ... έχουμε άπειρα (πλέον κλειδωμένα) θέματα γι΄ αυτό το πρώην αεροδρόμιο.

Φίλε Dash7Neon ... ήρεμα. Το φόρουμ δεν είναι chat, άρα δεν είναι αναγκαίο να σχολιάζουμε όλα τα θέματα.

καλημερα σας πριν λιγες μερες πηγα με εναν φιλο μου στην εκθεση αυτοκινητων.οταν τελειωσαμε καναμε και ενα τεστ drive και ο φιλοσ μου ειδε το 747 τις ολυμπιακης. Με ρωτησε αν μπορουσαμε να παμε να το δουμε και πηγαμε.Και ξαφνιαστικα... η πορτα του αεροπλανου ανοιχτη,μπηκαμε μεσα και τρομαξα ο ιδιος,βανδαλισμος ολοκληρου αεροπλανου,σπασμενα καθισμα,βανδαλισμενο πιλοτηριο,κλεμενα αξεσουαρ,σπασαν και τα πλαστικα της καμπινας............εσχος,εμεις δεν ειμαστε λαος αλλα κλεφτρονια,οτι δεν μας ανοικει το περνουμε...........
Ακομη παρατηρησα οτι τα λογοτυπα της Olympic airways δεν υπηρχαν,να εχουν σβησει γιατι? δεν της ανοικει το αεροπλανο?

Συνεχιζοντας την περιπλανηση μπηκαμε στο 732 κλεψαν και το χειριστηριο.ολη μερα ημουν ανασταστος γι αυτο τα γεγονοτα,Ακομη τα δικηνητιρια που υπαρχουν στο χωρο ποιανου ειναι και γιατι τα αφησανε?γιατι δεν τα δινουν για scrap για να βγαλουν κανενα ευρω?

το 747,737 ολα αυτα τα αεροπλανα ποιανου ειναι σε ποιον ανηκουν?

Καταληγοντας οτι οι ελληνες ειναι μονο να περνουν,γινετε ενας κυριος να κοβει τα μαρκουτσια του 747 και οταν το ρωτησα τη τα θελει αυτος να απαντα να τα εχω ενθυμιο σπιτι μου............το εβρισα και δεν το αφησα να το παρει.

Είστε τυχεροί που δεν σας πήρε κανείς χαμπάρι. Έχουμε δημοσιεύσει σε παλιότερο τεύχος του RBF, αλλά και επισημάνει στο φόρουμ, ότι όποιος δει τέτοια κίνηση στα αεροπλάνα, να καλεί την αστυνομία, το περιοδικό ή το Σύλλογο. Θα μπορούσες να έχεις κακά ξεμπερδέματα. :?

Δεν το ηξερα αυτο αλλα στο 747 υπηρχε αυτοσχεδια σκαλα (οχι της ολυμπιακης) και πορτα ηταν ανοιχτη οταν βγηκα την εκλεισα ,μετα στο 737 οι πορτα emergensy ηταν ανοιχτη και πισο απο το αεροπλανο.
Ποιος ειναι ο συλλογος στου οποιου ανηκουν τα αεροπλανα?

killerwing":2grv9o1y said:
.οταν τελειωσαμε καναμε και ενα τεστ drive και ο φιλοσ μου ειδε το 747 τις ολυμπιακης. Με ρωτησε αν μπορουσαμε να παμε να το δουμε και πηγαμε.Και ξαφνιαστικα... η πορτα του αεροπλανου ανοιχτη,μπηκαμε μεσα και τρομαξα ο ιδιος,βανδαλισμος ολοκληρου αεροπλανου,σπασμενα καθισμα,βανδαλισμενο πιλοτηριο,κλεμενα αξεσουαρ,σπασαν και τα πλαστικα της καμπινας............εσχος,εμεις δεν ειμαστε λαος αλλα κλεφτρονια,οτι δεν μας ανοικει το περνουμε...........
Ακομη παρατηρησα οτι τα λογοτυπα της Olympic airways δεν υπηρχαν,να εχουν σβησει γιατι? δεν της ανοικει το αεροπλανο?

Συνεχιζοντας την περιπλανηση μπηκαμε στο 732 κλεψαν και το χειριστηριο.ολη μερα ημουν ανασταστος γι αυτο τα γεγονοτα,Ακομη τα δικηνητιρια που υπαρχουν στο χωρο ποιανου ειναι και γιατι τα αφησανε?γιατι δεν τα δινουν για scrap για να βγαλουν κανενα ευρω?

Δεν ειναι σιγουρο οτι εχουν κλαπει πραγματα απο το αεροπλανο.Εχω ακουσει οτι μαλλον καποια πουληθηκαν απο την Ολυμπιακη για ανταλλακτικα.
Το συγκεκριμενο αεροπλανο(SX-OAB) ανηκει στο ΠΟΛΚΕΟΑ και προοριζεται(και καλα) για μουσειο.

Αυτος που ειδες τι ακριβως πηρε(γιατι δεν εχει και πολλα πραγματα να παρεις περα καποιων καθισματων)

προσπαθουσε να ξηλωσει σωληνακια που υπαρχουν στουσ τροχους.

εχετε κανεναν γνωστο σρο συλλογο αυτο?

αν ναι πητε τους να πανε να σφραγισουν της πορτες των ιστορικων αεροπλανων γιατι το ωλεπω σε κανενα χρονο να ειναι τελειως βανδαλισμενο.Ακομη ποιος βανδαλισε το εσωτερικο χωρο και ποιος ανοιξε τις πορτες του 747? ειναι ψηλο αεροπλανο και δεν μπορει να φτασει ευκολα και να παραβιασεις της πορτες.