ΑΘΗΝΑ-ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ ΜΕ ΑΛΙΤΑΛΙΑ

• Thread starter Thread starter SX-Petros
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SX-Petros

Economy-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ΑΖΑ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ

Με πολυ ενδιαφερον παρακολουθω τις συζητησεις σας και θα ηθελα να μειραστω μια ταξιδιοτικη εμπιρια μαζι σας που ειχα φετος με την ALITALIA

Ηταν αρχες Οκτοβριου λοιπον κ ενω ειχα αδεια 5 μερες απο δουλεια αποφασισα να βγαλω ενα φρι με ΑΛΙΤΑΛΙΑ για αν επισκεφτω τους δικουσ μου στην ΙΤΑΛΙΑ

10 ΟΚΤΟΒΡΙΟΥ Λοιπον κ βρισκομαι στο αερδορμιο που ολοι αγαπαμε.

Εκδιδω το φρι απο ΟΑ κ κατευθειαν για την ΑΛΙΤΑΛΙΑ.

Εκει λοιπον περιμενα στο καουντερ 132 κ μια ευγενικη κοπελα μου εβγαλε την καρτα επιβιβασης για τα 2 σκελη ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

Το ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ γινοτανε με αεροσκαφος Α321 κ το ΡΩΜΗ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ προς εκπληξεως ηταν ενα ΕΜΠΡΑΕΡ170!! :D

Ενω τσεκαρω λοιπον παω στο παπασοτηριου κ ψονιζω ενα 727 της ΟΑ κ κατι περιοδικα για να περασω την ωρα μου κατευθηνομαι για το Β15 οπου περιμενα την ανχωρηση για την ΡΩΜΑ. 8)
Κατα τις 12.10 ξεκιναει η επιβαβση με προτεραιοτητα οι επιβατες που καθονται με σειρες 30 μεχρι 20 δηλ απο πισω προς τα εμπρος κατι πολυ χρισιμο μιας και εγινε πολυ γρηγορα
Κατα τις 12.30 ξεκιναει η οπισθοδρομιση κ διπλα μασ ηταν ενα Α340 της ΟΑ που μολισ ειχε ερθει απο ΚΑΝΑΔΑ στο Β17 κ Β13 ενα 737 της Α3
Κατα τις 12.40 απογειςση αρχικα πορεια διαδρομου κ μετα αριστερη στροφη πανω απο την πολη της Αθηανς με πορεια την κορινθο κ υστερα η διαδρομη ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ-ΝΑΠΟΛΗ-ΡΩΜΗ.
Αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι το σερβις ειχς μονο ενα σαντουιτς η γλυκο με πορτοκαλαδα η νερο-Ουτε καφε οτε τσαι ουτε κατι αλλο.
Μετα παραπονιωμαστε για την ΟΑ κ την Α3
Υστερα απο μια ωρα κ σαραντα λεπτα διαδρομης κ το αεροπλανο με 100%πληρωτητα ο Κ1 μας ανακοινωνει την θερμοκρασια ενα ευχαριστω που επιλεξαμε την ΑΖ κ οτι δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα για τους επιβατεσ με ανταποκρισεις πτησεων
Ενα πολυ καλο τατσς νταουν στον 34R Κκατευθειαν για το σταντ
Εκει με 2 λεωφορειακια μας πγανε σε ενα τερμιναλ μαλλον της ΑΖ ηταν οπου ανεβηκα κατευθειαν στο 1ο για να τσεκαρο για το 2ο σκελος
Το αεροπδρομιο της Ρωμης να σας πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε κ δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο να δεις
Καρτα επιβιβασης εκδοθηκε με ωρα επιβηβασης 16,40 απο το Α13
Αυτο που μου εκανε εντιπωση ηταν οτι ειχα για Μιλανο πτησεις καθε 15-20' απο ΑΖ ΑΙΡ ΟΝΕ Κ ΜΕΡΙΝΤΙΑΝΑ
Η ωρα αναχωρησης εφτασε υστερα απο 3 ωρες στο αεροδρομιο με πληρωτητα 30%
Το ΕΜΠΡΑΕΡ ηταν φανταστικο αεροπλανο με διαταξη 1-2 κ το πληρωμα ηταν ευδιαθετο
Αναχωρηση στην ωρα του κ το ταξιδι ηρεμο με πορεια πανω απο την πολη της Ρωμης κ βορεια απο Φλορεντια
Η διαρκεια ηταν περιου 50'κ το σερβις ιδιο με αυτο της ΟΑ στο εσωτερικο

ΠΛΗΡΩΜΑ 8/10
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 10/10
ΑΚΡΙΒΕΙΑ 10/10

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας κ αναμενω στα σχολεια σας

πολλες εταιρειες δυστυχως εχουν καταστραψει το μενου τους εν πτησει .

οα και α3 ..κατα τη γνωμη μου ...σαν σερβισ σε πτησεις εξωτερικου τα πανε πολυ καλα .

με οσες εταιρειεσ εχω ταξιδεψει ( δεν ειναι πολλες , αφου συνηθωςς διαλεγω τις ιδιες και τισ ιδιες )

το μενου τουσ είναι το ιδιο πανω κατω . Η αλιταλια παλι μια που ετυχε να κανς και εσωτερικο δρομολογιο, οτι δινει στην πτηση εσωτερικου δινει και στις ευρωπαικες πτησεις . Δηλαδη χαλια μαυρα .

περικοπες ..:)

παντως στη θεσσαλονικη καναμε χιουμορ και λέγαμε πιο συχνα έχει πτησεις ρωμη-μιλανο παρα να βρεις το αστικο 3 που παει στο Ικεα .

Μα αυτό το σέρβις το κάνουν και οι δικές μας εταιρίες στα δρομολόγια εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα σε δρομολόγια εξωτερικού τα οποία δεν υπερβαίνουν τις 2-2,5 ώρες το μενού περιορίζεται σε κρύο πιάτο ή σάντουιτς,άντε και με μια σαλάτα,γλυκό και αναψυκτικό. Στα μεγαλύτερα άνω των 2,5 ωρών το σέρβις γίνεται με ζεστό φαγητό,αναψυκτικό και λίγο αργότερα με καφέ ή τσάι.

το θεμα σε αυτες τις εταιρειες είναι οτι οθτε κρυο πιατο δεν προσφερουν

ενα μαφιν ή ενα μισο σαντουιτσακι η μπισκοτακι

μαζι με καφε ή χυμο η νερο .

Το αεροδρομιο της Ρωμης οντως χαλια φιλε sx-petros και επειδη εκεινον τον καιρο που πηγα ειμασταν συνεχεια αφρικη κοροιδευαμε με τους συναδελφους μου πως ακομα νιωθαμε πως ειμαστε αφρικη... με εξαιρεση το οτι ειχε duty free ηταν ιδιο με τα αφρικανικα αεροδρομια...

SX-Petros":mn3x46fm said:
Το ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ γινοτανε με αεροσκαφος Α321 κ το ΡΩΜΗ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ προς εκπληξεως ηταν ενα ΕΜΠΡΑΕΡ170!! :D
[...]
Το ΕΜΠΡΑΕΡ ηταν φανταστικο αεροπλανο με διαταξη 1-2 κ το πληρωμα ηταν ευδιαθετο
Έχουν τα Embraer 170 της Alitalia διάταξη 1+2; Πολύ προχωρημένο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα...

μαλλον θα εννοει το Ε145
τα Ε170 ποτε δεν είχαν διαταξη 1-2 ουτε καν στη c/cl

Οχι το αεροσκαφος ηταν ΕΜΠΡΑΕΡ170

Ηταν φουλ εκονομη το αεροπλανο και μου εκανε εντιπωση

Η Θεση μου ηταν 4Α