Αθήνα-Φρανκφούρτη-Birmingham-Φρανκ-Αθ.-Βαρκελώνη-Μαδρίτη-Αθ.

• Thread starter Thread starter BlindG
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
παρα πολυ ωραιο trip report!!!
μακαρι να μας γράψεις και άλλα !! :D

thanosp:
Σ'ευχαριστώ πολύ :D
Κάνω ότι μπορώ αφού μου αρέσει γενικώς να πετάω :p
Τώρα βέβαια θέλω και ένα laptop για να με διευκολύνει...

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι παίζει με τις παρεμβολές στα όργανα?
Π.χ. Αυτό που είπα με την πτήση προς Βαρκελώνη, που ο πιλότος μας ζήτησε να κλείσουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ηλεκτρονική συσκευή λόγω παρεμβολών... Γιατί? Τι παρεμβολές μπορεί να δημιουργηθούν στα όργανα από ένα ανενεργό (στα 20000) κιν τηλέφωνο (ακόμα και αν είναι ανοιχτό) ή ένα cd player(εδώ το μόνο που υποπτεύομαι, είναι η συχνότητα του lazer αλλά η ένταση είναι τόσο μικρή που δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παρεμβάλλει στα όργανα)... Πόσο μάλλον ένα ολόκληρο laptop....

seven4seven":2xn1kvqh said:
Και απο εμενα τα ευσημα για το report! Μας εκανες και γελασαμε... :)

Οι Ελληνες επιβατες, [...] Ειμαστε αιωνες πισω...

Καταρχήν σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :oops:
Πραγματικά, αυτά που έχω δεί κατα καιρούς είναι σχεδόν τραγελαφικά. Ορισμένες φορές (πάντα πετάω για εξωτερικό), έχω πραγματικά ντραπεί, που είμαι Έλληνας γιατί σκέφτομαι οτι θα με κοιτάνε και θα με δείχνουνε. Όχι, δεν είναι θέμα κόμπλεξ ή σύνδρομου καταδείωξης. Είναι απλώς θέμα συνήθειας που λέει οτι αν δεις σε ένα θάλαμο μέσα, 10 Έλληνες να το έχουνε ξεφτυλήσει, όσο καλός και να είσαι θα σου ξεφύγει το "Μα καλά τι μ.... είναι αυτοί οι Έλληνες" και προσωπικά δεν θέλω να με βάλουνε στο ίδιο καζάνι με τους διάφορους που επειδή μπήκαν σε αεροπλάνο 1η ή 2η φορά νομίζουν οτι είναι σπίτι τους και κατόρθωμα.

Μέχρι και οι Ισπανοί που κάνανε ΧΑΜΟ στην πύλη, μόλις επιβιβαστήκανε, ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΟΙ. Ούτε φωνές, ούτε τίποτα. Σαν κύριοι.

Johan V
Να 'σαι καλά!

lyrist
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Θα το προσπαθήσω!

... Πραγματικά πάντως, δεν περίμενα οτι θα άρεσε, κυρίως επειδή είμαι άσχετος με το χώρο. Χάρηκα πάντως και θα το προσπαθήσω και πάλι, αν και Αγγλία-Γερμανία (εκτός απροόπτου), του χρόνου πάλι :p

Φυσικά και δεν το παρεξήγησα! :shock:
Μ...μα που φάνηκε οτι μπορεί να συνέβει κάτι τέτοιο απ'τα λεγόμενά μου?
(... διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις 2 παραπάνω γραμμές και επειδή καταλαβαίνω οτι μπορεί να παρεξηγηθούν ως ειρωνία, ΟΧΙ, ΔΕΝ πρόκειται για ειρωνία!)