McLovin
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
To αεροπλάνο ήταν να αναχωρήσει 10.30 αλλά 2 ώρες πρίν ,περίπου, βγάλαν ανακοίνωση για 10.40...Κατευθηνθήκαμε και εμείς πρός την,αναγραφόμενη στο εισητήριο ,έξοδο Β3 αλλά τζίφος.. Δεν ήταν κανένας εκεί υπεύθυνος ούτε κανένα αεροσκάφος παρκαρισμένο εκεί... Κοιτάμε τότε για άλλη μια φορά την ένδειξη της πτήσης στο πίνακα και παρατηρούμε οτί η έξοδος είχε αλλάξει στην Β11 (στο μεταξύ η ώρα είχε πάει 10 και κάτι λίγο).. Μόλις φτάσαμε στην Β11 ,λιιιιιγο πιο κάτω, και κατά τις 10.20 βγαίνει η ανακοίνωση για την αλλαγή θύρας εξόδου.. Για να μην πολυλογώ στις 10.40 άρχισε η επιβίβαση (looool) και στις 11 περίπου απογειωθήκαμε... Το αεροπλάνο τελικά ήταν boeing 737-300 αντί για το avro και απ ότι ρώτησα μια αεροσυνοδό προοριζόταν για χανιά. Εδώ μπορώ να πώ στάθηκα τυχερός καθώς το αεροπλάνο δεν είχε πολυ μεγάλη πληρότητα και έκανα την σωστή κίνηση να ρωτήσω αν μπορούσα να αλλάξω θέση για πιο 'μπροστά' (ανέφερα gia business class,που ήταν άδειο)... Για μια στιγμή νόμιζα οτί θα πήγαινα αφού η αεροσυνοδός που ρώτησα δν φάνηκε να είχε πρόβλημα. Είχε όμως η υπεύθυνη πληρώματος που ρώτησε.... και έτσι κάτσαμε απλώς πιο μπροστά (στην σειρά 4 μου φαίνετε..). Πολύ καλύτερα απο την 7 (είχε πιο μεγάλο seat picth ή εμένα μου φάνηκε έτσι ) και έκανα άφοβα το κάθισμα πίσω (που παραξένως είχε αρκετό recline), αφού επιβάτες καθόντουσαν απο 7η σειρά και πίσω.. Σχεδόν σαν ξαπλωμένος και μπορώ να πώ οτί δεν θά χε μεγάλη διαφορά αν πήγαινα business (απ ότι είδα μετά)... Α, και κατέβηκα και πρώτος απο το αεροπλάνο
..
Με τέτοια άνεση χαλάλι η καθυστέρηση....
Και, απότι καταλάβατε, εξυπηρετικότατοι όλοι στο πλήρωμα και γενικά στο αεροδρόμιο...
Συγκρίνετε μετά με το να φεύγεις απο κηφισό ή απο σταθμό λαρίσης (τα άλλα μεταφορικα μέσα).. Μήπως ούτε καν συγκρίνετε?
Με τέτοια άνεση χαλάλι η καθυστέρηση....
Και, απότι καταλάβατε, εξυπηρετικότατοι όλοι στο πλήρωμα και γενικά στο αεροδρόμιο...
Συγκρίνετε μετά με το να φεύγεις απο κηφισό ή απο σταθμό λαρίσης (τα άλλα μεταφορικα μέσα).. Μήπως ούτε καν συγκρίνετε?