ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΣΕΙΓ

• Thread starter Thread starter Nightfly
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Nightfly

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Αθηνα,Ελλαδα
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Χαιρετω και χρονια πολλα!!!επειδη το momondo μου βγαζει τσιμπημενη τιμη (370) μετ'επιστροφης για Μαρσειγ΄-Γαλλια,ξερει κανεις καμια αεροπορικη η προσφορα για αρχες Ιουνιου η Ιουλιο??
Ευχαριστω

Μηπως τοτε γνωριζετε καμια εταιρεια που παει Νικαια-Γαλλιας?Θυμαμαι ειχατε βαλει μια εταιρεια αλλα δε βρικω το Θεμα....

Νικαια πάει η EasyJet απο Παρίσι-Orly. Δεν έχεις παρά να ψαξεις συμφέρουσες ημερομηνίες.

Ευχαριστω πολυ,αποτι θυμαμαι ομως υπηρχε μια Γαλλικη που εκανε αποκλέιστικα απο Αθηνα προς Νικαια μονο!ειχε περιερη ονομασια....μηπως θυμαται κανεις την εταιρεια?

Nightfly":1ysal1qo said:
Ευχαριστω πολυ,αποτι θυμαμαι ομως υπηρχε μια Γαλλικη που εκανε αποκλέιστικα απο Αθηνα προς Νικαια μονο!ειχε περιερη ονομασια....μηπως θυμαται κανεις την εταιρεια?

Πρέπει να εννοείς την Eurociel, που είπε κι ο αποπάνως :) ...η οποία στο site της αυτή τη στιγμή λέει ότι δεν πετάει μέχρι νεοτέρας (μαζικής παραγγελίας από κανά τουριστικό). Δοκίμασε να ψάξεις και Air Mediterrenee. Πολλοί Γάλλοι κατεβαίνουν μ'αυτήν σε απευθείας πτήσεις (charter) από γαλλικό νότο (Τουλούζη, Μασσαλία κλπ) προς Αθήνα και Ηράκλειο. Βέβαια, σε high-season τα εισητήρια περνάνε τα 3 κατοστάρικα.

Προσωπικά, με 350-400 ευρώ (καλοκαίρι) με Lufthansa μέσω Μονάχου... είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Εν αναμονεί της Alitalia :?:

Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!αυτην την εταιρεια εψαχνα...βασικα εχω ψαξει με καποιο τροπο να παω με Ολυμπιακη προς Μαδριτη(240) και απο εκει με την Ryanair(40) οποτε με 270-280 ειμαι οκ!θα ψαξω παντως και της εταιρειες που μου λετε....