stjarna
Low-Cost-Class-Member
- Περιοχή
- ME ΘΕΑ ΤΟ LGAV
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- SWR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Η πτηση εγινε 5 οκτωμβριου στις 7 το πρωι με swiss για ζυρηχη. Ειχα παει στο αεροδρομιο απο της 4 45 εδωσα την βαλιτσα μου αμεσος και η υπαληλοςμου ειπε αν θελω παραθυρο η διαδδρομο ζητησα σαν μικρο παιδι παραθυρο ! Θεση 26Α παει η ωρα 6 15 και παω για την επιβιβαση περναω απο τον ελεγχο ολα οκ και μπαινω στο αεροπλανο με το που μπενω αρχισα να τρεμω φοβομουν τοσο πολυ που θα πεθενα!με το που αρχισε να τσουλαει το αεροπλανο εφτασα στα προθυρα τησ λιποθυμιας !!εγινε η απογειωση εκει χαλαροσα αλλα το θεμα ηταν οτι στην ζυρηχη αναμενωταν ομιχλη οποτε εγω ειμουν σε αναμενα καρβουνα αναρωτιομουν αν ο πιλοτος θα βρει τον διαδρομο η θα μας βουτηξει σε καμια λιμνη ! η υστερια σε ολο το μεγαλιο !!!!λιγο μετα την απογειοση και αφου το αεροσκαφος ηταν σε ευθεια ξεκινησαν οι αεροσυνοδοι να μοιραζουν ροφηματα κατι κεικ και ενα μικρο γιαουρτακι τιποτα το σπουδαιο αλλα αυτη η ξανθια αεροσυνοδος της πηρε ο αερας το μυαλο γιατι της ζητησα χυμο και πηρα τσαι αλλα δεν της ειπα τιποτα !μετα το σερβιρισμα περασαν τα duty free αλλα δυστηχος οτι ζητησα δεν υπηρχε !!! μου ηρθε να της πω μα καλα τι εχετε?η θεα απο το παραθυρο ωταν περναγαμε απο τα βουνα ηταν τελεια μαγευτηκη εκεινη την ωρα διψασα και ζητησα λιγο νερο και η απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν υπηρχε !!!!!!!αισχος! λιγο νερο παραπανο δεν μπορουσαν να εχουν????λιγο μετα αρχισε η διαδικασια τησ προσγειωσης οπου απο τις πολλες στροφες νομιζα οτι θα χασω το κεφαλι μου!!!τελικα κατεβεναμε και δεν εβλεπα τιποτα μονο συνεφα ο φοβος ειχε πιασει κοκκινο κσαφνικα προσγιοθηκαμε και ειδα μερικα δεντρα εκανα το σταυρο μου που εφτασα σωα !
Η πτηση σε γενικες γραμμες ηταν ωραια θα βαλω ενα 10/10 για τον τυπο της swiss που με βοηθησε να μην χασω την πτηση της επιστροφης
Η πτηση σε γενικες γραμμες ηταν ωραια θα βαλω ενα 10/10 για τον τυπο της swiss που με βοηθησε να μην χασω την πτηση της επιστροφης