Λοιπόν... Μια μέρα μετά την πρωτοχρονά στο AIA ήμουν εκεί μια ώρα πριν την αναχώρηση (το προηγούμενο βράδυ είχα πετάξει από Κω και έτσι είχα τσεκάρει και για το Βερολίνο). Πήγα στην έξοδο είδα αρκετό κόσμο για την πτήση μας..Μπήκαμε στο λεοφωρείο και αφου στάθμευσε μπροστά στο SX_BVD της HJ αρχίσανε τα κλασσικά ''Εμείς πληρώσαμε ΟΑ και τι είναι αυτό;'' και άλλα πετυχημένα... καθύστερήσαμε και κάτι τι λίγο για τις γκρίνιες..τεσπα απογειωθήκαμε χυμό νερό και καφέ για Θεσσαλονίκη..φτάσαμε στο Μακεδονία κάτσαμε κανα μισάωρο..βγήκαν άλλοι μπήκαν άλλοι.. απογειωθήκαμε για Βερολίνο..Ομελετίτσα λουκανικάκι και μανιτάρια και ψωμάκι για πρωινό..Φτάσαμε ..Όλα οκ πολύ ωραία προσγείωση.. Πέρασαν οι μέρες πήγα στο Tegel για την επιστροφή 2 ώρες πριν.. αφού τσέκαρα έκανα και μια βόλτα και μετα πήγα στην έξοδο που περίμενε πάρα πολύς κόσμος...περιμέναμε..περιμέναμε με έλεξαν και περίμενα στην αίθουσα αναμονής...η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 11.50 .. 11.48 μας έκαναν ανακοίνωση ότι η επβίβαση θα αρχίσει σε 15'..περάσαν και τα 15' επιβιβαστήκαμε στο SX_BVD (πάλι) ήμασταν σχεδόν με τους ίδιους επιβάτες (υπήρχαν εκδρομές 2-6 Ιανουαρίου) απογειωθήκαμε...Κοκκινιστό κρέας με ταλιατέλες..και τα κλασσικα.Προσγειωθήκαμε στο ΑΙΑ...και όλα καλά..Θέλω στο τέλος να επισημάνω ότι το πλήρωμα της Hellas Jet ήταν ευγενέστατο και τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!
(συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου...)
(συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου...)