Ατύχημα της SkyExpress στο Ηράκλειο (ΗΕR)

• Thread starter Thread starter aas59
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν έχω διαβάσει προηγούμενα σου πόστ και δεν γνωρίζω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θα ανταπαντήσω, για να μην κάνουμε διερεύνηση στο...φόρουμ.

Τωρα εχουμε καμια ιδεα για το πως πανε τα δρομολογια της εταιριας?Τι γινεται με το προγραμμα που εχει?

Aς έχουμε ΟΛΟΙ μας τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά για να αποφευχθούν άλλα....χειρότερα....όχι απαραίτητα απο αυτήν την εταιρεία αλλά γενικότερα από εταιρείες που δίνουν περισσότερη βάση στα οικονομικά τους και όχι στην ασφάλεια.Μακάρι ποτέ ξανά να μην θρηνήσουμε θύματα απο αεροπορικές τραγωδίες και μάλιστα ελληνικών εταιρειών.ΟΜΩς τονίζω και θα το τονίζω ειδικά μέσα σε αυτό το αξιοπρεπές φόρουμ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά,να ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ τους υπολοίπους για λόγους δικής μας ευθιξίας η άλλων πιέσεων πιθανόν εταιρικών και να έχουμε πάντα σαν γνώμωνα ΜΟΝΟ την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών.Είναι αναξιοπρεπές να αποπροσανατολίζουμε τους συμμετέχοντες στις εκάστοτε συζητήσεις, λέγοντας ανακρίβιες,ψευδή γεγονότα και ανύπαρκτα σενάρια με σκοπό την αμαύρωση της πικρής πραγματικότητας
κάθε εταιρείας. ΟΛΟΙ μας,ο καθένας με τον δικό του τρόπο,είμαστε στην αεροπορική βιομηχανία.ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε πάνω κάτω τι συμβαίνει ΟΤΑΝ συμβαίνει.Ας μην προωθούμε λοιπόν συμπεράσματα όταν ΔΕΝ είναι επίσημα και ας μην αρνούμαστε συμπεράσματα ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...

Πέρασε ο καιρός λοιπόν και δημοσεύτηκε το πόρισμα...
Διαβάστε όσοι ενδιαφέρεστε για να μάθετε κατα πόσον το συμβάν "ωφείλεται στην κατασκεύαστρια εταιρία ορισμένων ανταλλακτικών." :roll:

Nontas,

http://aviation-safety.net/database/rec ... 20090212-2

Το Heavy Landing που έκανε την ζημιά ήταν 2.5G. Το Landing Gear είχε γίνει μόλις Overhaul. Δεν αντιλέγω ότι αν ο καπετάνιος το δήλωνε σαν Heavy Landing ίσως θα βρίσκανε την ζημιά (πρόσεξε ότι το Jetstream δεν έχει όργανο για να στο πει αυτό, είναι στην κρίση του κάθε καπετάνιου), αλλά δεν έπρεπε ένα Overhauled Landing Gear να πάθει τόσο ζημιά από ένα 2.5G, ειδικά στο Jetstream. Αυτό είναι η άποψη μου σαν μηχανικός. Ότι το κομμάτι δεν έγινε σωστά Overhauled από τον κατασκευαστή, και για αυτό είπα την άποψη μου ποιο πάνω.