ATPL theory-Flight Planning

• Thread starter Thread starter koulis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

koulis

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
aaa
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMG
Οι περισσοτερες ερωτησεις σ αυτο το μαθημα που εχουν να κανουν με διαγραμματα ειναι απο το CAP 697. Υπαρχουν ομως καποιες που στo atpl online γραφουν: NOT IN THE UK EXAMS και εχουν διαφορετικά διαγραμματα απο το CAP 697. Γνωριζει κανεις αν αυτες οι ερωτησεις ειναι στην βαση δεδομενων της ΥΠΑ?

Τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί σε κάθε μαθητή μπορεί να πέσουν διαφορετικές ερωτήσεις.
Θα πρέπει να μαζευτούν όλοι οι μαθητές που έχουν δώσει εξετάσεις, να δώσουν τις ερωτήσεις που τους έπεσαν και να φτιαχτεί μια βάση δεδομένων. Πράγμα πολύ δύσκολο.
Επειδή την ίδια ακριβώς ερώτηση είχα δεχτεί απο συμμαθητή μου, του είχα προτείνει να τις διαβάσει όλες όπως έκανα και εγώ.

Γνωριζει κανεις αν αυτες οι ερωτησεις ειναι στην βαση δεδομενων της ΥΠΑ?
Πιστεύω οτι αυτό, μόνο απο την ΥΠΑ μπορούν να το απαντήσουν πράγμα όμως που δεν νομίζω να το κάνουν.

Το ερωτημα μπορει να απαντηθει πολυ ευκολα... Περα απο το CAP 697 που δινει η ΥΠΑ σε ντοσιε απαιτειται η χρηση αλλων πινακων ως συνημμενων φωτογραφιων η προσθετων φωτοτυπιων? Αν καποιος εδωσε προσφατα ισως το θυμιθει

Ναι, τουλάχιστον όταν έδωσα εγώ υπήρχαν και άλλες. Όμως ότι γκράφες, χάρτες κλπ χρειάστηκαν μας δόθηκαν εξαρχής.