Austrian Airlines στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Austrian Airlines Scheduled ???

Και φέτος το καλοκαίρι, οι Αυστριακοί τουρίστες πιστοί στις επισκέψεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε ---4--- Ιούλιο-Αύγουστο η OS με 772 στην SKG.
Άφιξη 1750, Αναχώρηση 1905

πεταω απο αμστερνταμ μεσω βιεννης για θεσσαλονικη με επιστροφη. και τα 4 σκελη λεει πως ειναι operated απο tyrolean με fokker 100...ερχεται η austrian skg με fokker????

Ναι. Ειναι τα αεροπλανα της Austrian Arrows (η πρωην Tyrolean)

Γιατί βρε; Μια χαρά αεροπλάνα είναι. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές (KLM, Malev) και έκανα καλό ταξίδι. :wink:
Στην Θεσσαλονίκη η Austrian έρχεται με οτιδήποτε από 319/320/321 μέχρι F70/F100/CRJ-200, με τα τελευταία να έχουν μεγάλη παρουσία, ειδικά το χειμώνα.

εχω μπει σε 321 και crj της ausrian την οποια ομολογω πως συμπαθω. fokker εχω δοκιμασει και malev και klm... αλλα τα αντιπαθω ιδιαιτερα... αλλα 149 euros return... :wink:

xristos":1jp54sc0 said:
Στην Θεσσαλονίκη η Austrian έρχεται με οτιδήποτε από 319/320/321 μέχρι F70/F100/CRJ-200, με τα τελευταία να έχουν μεγάλη παρουσία, ειδικά το χειμώνα.

Μέχρι πριν μια βδομάδα η austrian ερχόταν Θεσσαλονίκη με F100(Αustrian arrows-Tyrolean)..Πλέον βλέπουμε στη συγκεκριμένη γραμμή Α319/320 κατι που συνηθίζει να εφαρμόζει η austrian για τα δρομολόγια θερινής περιόδου..Δεν αποκλείεται να δούμε και κάτι μεγαλύτερο

Εγώ πάλι αντιπαθώ τα CRJ-200.Τα φοκκεράκια τα βρίσκω μια χαρά...το πιο μεγάλο το ανέφερε ο Jerry λιγα ποστς πιο πάνω..ολόκληρο 772 το καλοκαίρι..πόσο πιο μεγάλο να έρθει!!!Α-380 δεν έχουν ακόμα :D

Απορία....
Στο site τους επιλέγω VIE-SKG για 20 Σεπτ. 2009 και μου εμφανίζει το αστρονομικό ποσό των 421 ευρώ :shock: σε economy flexible και business. Το απλό economy το δείχνει πλήρες.Το ίδιο ισχύει και για 2-3 μέρες πρίν ή μετά. Να υποθέσω λάθος του συστήματος?

μπορεί αλλά όχι απαραίτητα..μέχρι τις 25 σεπτεμβρίου όλες οι αεροπορικές εταιρίες δέχονται το..κύμα των ελλήνων φοιτητών που φεύγουν έξω και καθώς η θεσ/νίκη έχει πολύ λιγότερες επιλογές απευθείας πτήσεων, παίρνουμε ό,τι υπάρχει..