Επιτέλους με αξίωσε η ζωή να έχω δύο μέρες ελεύθερες και επανέρχομαι στο forum!!!
Αφού είδα (επιτέλους) κάποια videos από την Aviation Career Day θέλω να παραθέσω τις εντυπώσεις μου/σχόλια.
Ο κύριος Θεοδοσίου έκανε μία άψογη ομιλία και τα μόνα σχόλια που έχω να κάνω είναι οτι δεν ισχύει αυτό που λέει πως η Lufthansa απαιτεί πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για πρόσληψη χειριστών και πως στο θέμα της συμπεριφοράς των ιπταμένων στην προσωπική τους ζωή τα παραλέει σε απίστευτο βαθμό, χωρίς όμως να έχει άδικο για το πως θα έπρεπε να είναι η κατάσταση ιδανικά! Τέλος κάτι που ίσως πέρασε στα ψιλά, είναι η απαίτηση για εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ώστε να προσληφθείς σε ελληνική εταιρία. Είναι τροχοπέδη για πολλά άτομα. Γνωρίζω χειριστές με Έλληνες γονείς που θα ήθελαν να επαναπατριστούν και να δουλέψουν σε ελληνική εταιρία αλλά δεν θέλουν να υπηρετήσουν. Και είναι δικαιωμά τους μιας και δεν είναι Έλληνες. Αλλά η ελληνική νομοθεσία κάνει και πάλι το θαύμα της εμποδίζοντάς τους...
Στην ομιλία του κυρίου Σαμπράκου, με ενόχλησε η συνεχής αναφορά στο 251 ΓΝΑ! Λες και αλλού δεν μπορείς να βγάλεις medical!
Ακόμα η ατάκα "Με 201 ώρες τελειώνεις". Και αν πχ είσαι στόκος και θες παραπάνω ώρες; Οκ, στο τέλος το δικαιολογεί καλά και είναι προς τιμήν της Global αν κάνει όντως αυτό που λέει. Είχα γράψει και παλαιότερα, πως είναι πολύ σημαντικό μία σχολή να σε προετοιμάζει όπως πρέπει και με τις ελάχιστες ώρες.
Μία άλλη ατάκα για τους νέους εκπαιδευτές: "Βλέπει τα λάθη του στον μαθητή." Και αν μεταδίδει τα λάθη του στον μαθητή;; Αυτό άλλωστε είναι παράπονο πολλών που έχουν εκπαιδευτεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, εκεί που οι νέοι εκπαιδευτές είναι ο κανόνας. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
Γενικά έχω την εντύπωση πως σπρώχνει τους αποφοίτους των σχολών προς την εκπαίδευση. Ίσως έμμεση παραδοχή πως θέσεις εργασίας airline δεν υπάρχουν αρκετές...
Ο κύριος Περδικάρης με κούρασε αφάνταστα. Άξιο αναφοράς είναι το σημείο που μίλησε για σχολές που στέλνουν μαθητές στην Αριζόνα και ισχυρίστηκε πως "εμείς προσφέρουμε αυτό το περιβάλλον εδώ". Οκ, να τονίσουμε πως
ίσως δεν υπάρχει λόγος να φύγεις εκτός Ελλάδας για εκπαίδευση, αλλά όχι και να λέμε πως αεροπορικά η Ελλάδα είναι Αμερική! Ήμαρτον...
Για το θέμα GAPF Test να πω πως πρόκειται για άλλη μια απάτη στην αεροπορική αγορά, εκ Γερμανίας προερχόμενη, όπως είπε και ο ομιλητής. Αλίμονο σε όποιον πιστεύει πως αποτυγχάνωντας στο εν λόγω τεστ δεν κάνει για πιλότος! Γνωρίζω πολλούς που κόπηκαν σε παρόμοια tests και σταδιοδρομούν επιτυχώς σε μεγάλες εταιρίες ανά την υφήλιο. Συμπερασματικά, πολύ βαρετή ομιλία που εν τέλει στόχευε σε κορόιδα που θα ξοδευτούν κάνοντας Type Rating, υποτείθεται για να βρουν ευκολότερα δουλειά...
Πιστεύω πως αυτό που είναι ολοφάνερο στα videos, είναι πως η αεροπορική εκπαίδευση έχει γίνει εμπόριο, λειτουργεί με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και οι πελάτες (μαθητευόμενοι χειριστές) πρέπει να είναι υποψιασμένοι και να επιλέγουν πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.
Υ.Γ. Θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια, που ταιριάζουν περισσότερο σε άλλο topic!