Aviation goodies - (Safety Cards, Sticker, Poster, Coins...)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λοιπον,μιας και η μητερα μου ειναι συνταξιουχος των ΟΑ,εχω μαζεψει:

3 ημερολογια (04,05,06)

Πολλες καρφιτσες
ακομα περισσοτερες αφισες...
ενα desk flag
3 Τ-shirts

...και τωρα παμε για το 737 της Συγγρου.... :lol:

Re: ALITALIA life jacket !!!

Σωσιβια πλεον τεμαχια 2 το ενα απο AZ και το αλλο απο MA απο το τελευταιο μου ταξιδι........................ :wink:

Re: ALITALIA life jacket !!!

gioannis":3qjr7a9y said:
Σωσιβια πλεον τεμαχια 2 το ενα απο AZ και το αλλο απο MA απο το τελευταιο μου ταξιδι........................ :wink:
Ελπίζω να σου τα έδωσε το πλήρωμα και να μην τα πείρες από καμιά θέση στα κρυφά ...

Help με in-flight magazine OA

Καλησπέρα,

αν έχει κάποιος in-flight περιοδικά της ΟΑ από 1990 και πριν (έως και 1957) παρακαλώ Π.Μ.

Ευχαριστώ

Παίδες βοήθεια..

Σήμερα μου ήρθε ένας φάκελος από Ελλάδα (ελληνικά γραμματόσημα είχε! :P ) με κάτι καλούδια, όπως καρτούλες και "καρτούλες", έντυπο υλικό κλπ (safeties από Air Asia, Gulf, Thai safeties και sickbag, Gulf inflight κλπ κλπ κλπ). Ο φάκελος είχε καταστραφεί πάνω αριστερά, που κανονικά θα ήτανε και το όνομα του αποστολέα, γιαυτο ήτανε και μέσα σε ένα πλαστικό διαφανη φάκελο από τα γερμανικά ταχυδρομεία! Μιας και περιμένω από αρκετά άτομα πράγμα, δεν ξέρω ποιον να ευχαριστήσω! :oops: Μπορεί ο.. δράστης να μου το πει μέσω PM παρακαλώ? :mrgreen:

thx in advance!

Φιλικά Στέφος

apo axd einai pantos... -ochi ego-

kata 99% kovo to kefali mou ;-)

Ποιο από τα 2? :P Βασικά ναι, είχες δίκιο (φτου την καταδίκη μου μέσα, να χάσω show για ψιλοπράγματα! :P)

8)

καλησπέρα σε όλους!
Νέο μέλος εδώ!
Ρε παιδιά, τι είναι τα SAFETY CARDS? Και πώς τα βρίσκει κανείς?

Ευχαριστώ

Είναι οι οδηγίες ασφαλειας για καταστάσεις εκτακτου ανάγκης. Για όσους διαβάζουνε εφημερίδα όταν γίνεται το security briefing πριν την απογείωση.. ;) Τα βρίσκει κανεις στο μπροστινό του κάθισμα η στο ebay.. :P ;) :mrgreen:

ααα, μάλιστα!! Μιάς και ταξιδεύω συχνά λοιπόν, μπορώ να μαζέψω αρκετές. Αν και δε βρίσκω ενδιαφέρον, θα προτιμούσα pins. Τελοσπαντων, ευχαριστω για τη ενημέρωση!