Aviation goodies - (Safety Cards, Sticker, Poster, Coins...)

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσους ξέρουν που μπορώ να στείλω e-mail στις εταιρίες ΜΑ και ΒΑ. Όταν στέλνω μου στέλνει ένα αυτόματο e-mail που λέει πως κάτι έκανα λάθος και να ακολουθήσω αυτά τα βήματα μπλα, μπλα, μπλα. Και όταν τα κάνω όλα τίποτα :!:

H AirTrans World με έστειλε μία ιστοσελίδα που είχε διάφορα μοντέλα αλλά ΟΧΙ safetys :evil:

Επίσης πώς στέλνουν στην Qantas, Emirates, Air calin?
Ευχαριστώ πολύ

seven4seven":288b5cut said:
...Παρομοιες εμπειρειες απο ...Royal Brunei...

Στη συγκεκριμένη (και σε πολλές άλλες) είχα στείλει γράμμα για timetable (στην εποχή προ-ebay) και επίσης έμεινα ικανοποιημένος. Μαζί με το timetable είχαν στείλει διάφορα αυτοκόλλητα και postcards.

Aπό αεροδρόμια τι εμπειρίες έχετε εως τώρα?

Πoλύ ικανοποιημένος απο:
Eυρωπη:VIE,GRZ,KLU,INN,SVO,OST,BLK,RTM,EIN,LGG,BLQ,TRS,PSA,BRU,ZRH,CGN,PAD,MRS,
Mέση Ανατολή/Περσικός Κολπος:SHJ
Aφρική:ACSA (Airports Company South Africa)
Β. Aμερική:IAD,DCA,MDW,SEA,SNA,SFO,STL,MCI,MKE,MFE,TUL,TPA,EUG,MSP,PHX,TYR,YOW,YYZ,
Aσία:HKG
Ωκεανία:BNE,CNS,

Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω! Ή μάλλον, πρώτα απ'όλα, καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και πολλές πτήσεις! :) Και τώρα... ΤΙ ακριβώς γράφετε σ'αυτά τα e-mail για να σας στείλουν πράγματα...; Γιατί... δε μου βγαίνει ας πούμε να γράψω κάτι τέτοιο :mrgreen:

Δέν είναι τόσο το τί θα γράψεις αλλά αυτά που θα γράψεις να φτάσουν στα σωστά άτομα/υπεύθυνους,πράγμα που δεν θα εξαρτηθεί όπως καταλαβαίνεις από σένα.Γιατί πολλές φορές θα σου απαντήσουν ότι το αίτημα σου έχει διαβιβαστεί στα αρμόδια στελέχη της εκάστοτε εταιρείας,πράγμα που εν τέλει δεν ισχύει.

Κατά τα άλλα προσπάθησε να είσαι ευγενικός μαζί τους, χωρίς υπερβολές όμως.Τους ζητάς αυτά που θέλεις χωρίς να τους ζητάς τον ουρανό με τα άστρα!Καλό είναι να επικεντρωθέις σε ένα -δύο αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Αυτά και καλή επιτυχία!

menelaos":3ikwfwr5 said:
Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω! Ή μάλλον, πρώτα απ'όλα, καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και πολλές πτήσεις! :) Και τώρα... ΤΙ ακριβώς γράφετε σ'αυτά τα e-mail για να σας στείλουν πράγματα...; Γιατί... δε μου βγαίνει ας πούμε να γράψω κάτι τέτοιο :mrgreen:

Εγώ προσωπικά, και επειδή το κόλλημά μου είναι τα timetables, τους ζητούσα να μου στείλουν ένα γιατί δεν υπάρχει γραφείο στην Ελλάδα από το οποίο να μπορώ να το προμηθευτώ. Στο 95% των περιπτώσεων το αίτημά μου ικανοποιήθηκε.

Η Air Canada μου το έκανε το δωράκι της πρωτοχρονιάτικα. Κάτι τσίπικες postcards μου έστειλε και η Air Malta οπότε δεν αξίζει να τις ανεβάσω.

H Αir Canada πως και σού έστειλε?Συνήθως οι της ΑC είναι "κάπως" όταν πρόκεται για τέτοια πράγματα!

Στο mail είχα επισυνάψει την ταυτότητα μέλους του συλλόγου, το flightmemory μου και τις φωτογραφίες μου στο airpics.net & planepictures.com , οπότε κατάλαβαν ότι πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο και μου στείλαν όσα είδατε.

Δυστυχώς και εγώ ήθελα ΠΟΛΥ να γίνω μέλος αλλά πρέπει να είμαι άνω των 18. Όσο για τις σελίδες θα βοηθήσει κανένας;;;