Aviation Movies and TV-Series

• Thread starter Thread starter Alex-LGSA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
02.02wra 14.30 & 05.02 17.30
Ελικόπτερα

Εξετάζοντας την τεχνολογία, την ιστορία αλλά και την τεχνογνωσία που κρύβονται πίσω από τα ελικόπτερα, σήμερα ο κωμικός ηθοποιός Κρις Μπάρι αναλαμβάνει την πρόκληση να μάθει ο ίδιος να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο.
(30min.)

dtrach":2bsl9c6x said:
Ως πλάνο έδειξε ένα DC-6 αν δεν κάνω λάθος.....Κορυφαία η στολή των αεροσυνοδών,κορυφαία η ατάκα της Βλαχοπούλου " του κυρίου Ωνάσση δεν είναι? Ε ας τα πιούμε στην υγειά του " :lol: :lol:

Την ταινία με τους hipies στα Μάταλα δε λέτε? Και εγώ τα είδα τα πλάνα με το DC-6 και ήταν όλα τα λεφτά!!!

Ακόμα καλή είναι μία με τον Κωσταντάρα (δε θυμάμαι πως τη λένε) που και καλά γυρίζει στην οικογένειά του μετά από δεν ξέρω πόσα χρόνια ξενιτιά στην Αφρική καί έχει αρκετά ωραία από το Ελληνικό και ΟΑ oldies...

Xtes i ET1 eixe afierwma sta aeroskafi twn proedrwn twn HPA. Ena misawro polu wraio me oli tin istoria uio8etisis ka8e aeroskafous kai polu omorfa plana apo ptiseis tous. Tromero mikro documentary pou euxomai na ksanavalei...Pandws opote anoigw tin ERT panda panw se mia aeroporiki istoria i afierwma peftw...Exete to nou sas...

Να έχουμε το νου μας πότε ανοίγεις την TV?? :lol:

:lol:
H krisimi wra einai ekei gurw stis 7-9...Kala i Eleu8erotypia den ta exei parei prefa na ta vgalei se dvd? :roll:

Το καλό που της θέλω να τα αφήσει ήσυχα. Δεν θα αντέξω άλλη "Αμερικανική Τρανσέρ" και άλλο "Έλεγχο Γραμμής" :lol: :lol:

...ba, i metaglwtisi tis ERT itan polu kali. Egine apo tin kinimatografia pou exei kai den eixe mesa ta gnwsta margaritaria. As ta agorasei paketo. Alla siga min skasei dikaiwmata gia sovara pragmata.

Είδα το διαφημστικό της Τεταρτιάτικης εκπομπής του Τσίμα στο Μέγκα που θα ασχολείται με τα αεροπορικά ατυχήματα...

Στις 23.40 :roll: Αναμένουμε με ενδιαφέρον

Το Σάββατο στις 14.00 η εκπομπή του Alpha "Μηχανή του Χρόνου" έχει θέμα για την Ολυμπιακή ως την ασφαλέστερη εταιρεία του κόσμου... Λεπτομέρειες δεν ξέρω στο trailer το είδα...