Aviation Ringtone

air_boy

Economy-Class-Member
Εγγραφή
21/09/2006
Μηνύματα
185
Likes
1
Περιοχή
Θεσσαλονίκη - Aλεξανρούπολη
Το θέμα είναι το πρωτοφανές.. Την ιδέα την πήρα πρόσφατα από ένα εκλεκτή εναέριας κυκλοφορίας που είναι στο LGAL και έχει για ήχο κλήσης στο κινητό του μια τυπική επικοινωνία πιλότου-ATC. Οπότε ας προτείνουμε ή ας ανταλλάξουμε του αεροπορικούς μας ήχους που χρησιμοποιούμε ή έχουμε χρησιμοποιήσει για ήχο κλήσης στο κινητό μας.

[οποίος έχει την καλή διάθεση ας μου στείλει και μέσο πμ]
 
Εχω εναν τετοιο ηχο απο το ΚΙΑΗ μαλλον εδω και 3-4 χρονια.. Εχω να σου προτεινω κατι. Γιατι δεν χρησιμοποιεις μια παλια εκδοση του Winamp (εχω το 2.91 και δουλευει 1Α!) μαζι με το Streamripper ? Μπορεις να κανεις εγγραφη οτι θελεις σε και το βαζεις στο κινητο... ;)

Στα λινκς σου δινω τις διευθυνσεις που μπορεις να τα κατεβασεις και τα 2! To streamripper πρεπει να δουλευει το και με πιο νεες εκδοσεις, εγω απλα επειδη το Winamp το προτιμω σε κλασικο design (δοκιμασε το και σε οποιο σε βολευει καλυτερα) - και εν τελει δεν μπορουμε να τα εχουμε ΟΛΑ σε χαι εντ (εχουμε και μια αλφα ηλικια και μεγαλωσαμε λιγο διαφορετικα, λολ δικαιολογιες γιατι δεν γουσταρω το ντιζαιν του νεου Winamp ισως), και για τα αλλα αρχεια εχω το GOM player, εμεινα με την αρχαια εκδοση!!! :mrgreen:

ATC's θα βρεις εδω:
liveATC
openATC
surfmusic.de Γερμανικο αλλα μπορεις να το βαλεις στα αγγλικα! Και δεν εχει μονο ATC αλλα και αλλα καλουδια, μεχρι και αστυνομικες συχνοτητες απο ΗΠΑ!!! (στο μενου σαν Polizeifunk) αλλα και webTV, ακομα και απο Ελλαδα.


Για κανενα λινκ δεν μπορω να δωσω εγγυηση οτι λειτουργει!!!


Αυτα τα λιγα μπορω να σου (σας) προσφερω για την ωρα, ειναι ομως μια καλη βαση θα ελεγα!


Φιλικα Στεφος







ΥΓ-1: Η πλατφορμα εδω (phpBB) δεν επιτρεπει ανταλλαγη τετοιου ειδους αρχειων μεσω ΠΜ ;)
Και αν ηταν μεσα στις ικανοτητες προγραμματος, οπως καταλαβαινεις ειναι και το ερωτημα της νομιμοτητας.. ;)
Αν και σε οτι αφορα κλιπακια (ηχου εικονας) που τα εχει βγαλει καποιος και τα διαθετει ελευθερα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
Απλα, δεν ξερω αν πρεπει να υπαρχει επισημα και η αδεια των συντελεστων..
ΥΓ-2: Μπερδεμενα πραγματα
 
Κατι που εχω κανει και ειναι καλη φαση, ειναι το εξης:
παιρνω τα αρχεια .wav απο καποιο καλο add-on του FSX (πχ. το "whoop-whoop-pull up", τον ηχο του crew call, κ.ο.κ.) , τα περναω στο κινητο, και τα θετω ως ηχους κλησης/μηνυματος κλπ ;)
 
εγω πάλι ψάχνω αυτό τον ήχο απο αναγγέλιες αεροδρομίων
 
Ψωνιο... :p Πανε ρε στο LGTS και κανε εγγραφη με το κινητο... Που ειναι τα μεγαφωνα το ξερεις... ;)
 
Χαχα :D

Ωραίος ο Τάσος [αν και πιο ωραίο ήταν το σχόλιο του Στέφανου χεχ]

:thx: Μακεδόνα, Η ιδέα σου ήταν ακριβώς αυτό που έξανα! Μπράβο σου!

@747 δεν το ξέρω το add on που λες ούτε που να το βρω.. Βοήθησέ με λίγο γιατί ακούγεται επίσης ωραία ιδέα!
 
air_boy":czyymge7 said:
@747 δεν το ξέρω το add on που λες ούτε που να το βρω.. Βοήθησέ με λίγο γιατί ακούγεται επίσης ωραία ιδέα!



Αν και απο FS δεν σκαμπαζω διοτι δε με συγκινουσε ποτε, ο 747 εννοει τα .wav αρχεια που ειναι εγκατεστημενα με το προγραμμα. Πας στον φακελο που εχεις το προγραμμα, και βρισκεις εκει τα αντιστοιχα .wav η mp3 αρχεια που εχει και τρεχουν οταν παιζεις. Απλα τοτε τα περνας στο κινητο σου! Καλη ιδεα Αλεξ αλλα δεν εχω κανενα FS προγραμμα.. Φτου μου, ε? ;)
 
Φτου σου, αλλα παντα μπορει να αποσταλει κατι με mail ;) Κατσε να βρω κ να μαζεψω! Οποιος αλλος θελει, μιλαει. ;)
 
IATA/TASOS":15s0ahrg said:
εγω πάλι ψάχνω αυτό τον ήχο απο αναγγέλιες αεροδρομίων
Κατ' αρχάς, άντε και στα 2000 post :party:
Σε αυτό που ψάχνεις υπάρχει ευκολότερος και πιο "σεμνός" τρόπος
1) check http://www.youtube.com/watch?v=q_rPTSzG_xE&annotation_id=annotation_795113&feature=iv (άστο να παίξει ολόκληρο)
2) check track "Destination Sunshine", artist "Ballearic Bill"- Σε κάποιο σημείο σταματάνε τα πριόνια και γίνεται αυτό που ψάχνεις
Αφού τα βρεις, τα καταβάζεις, τα κάνεις import σε προγραμματάκι τύπου Nero WaveEditor όπου κόβεις και ράβεις αυτό που σε ενδιαφέρει.
Ελπίζω να βοήθησα... :cool:
 
@OA701 Πολύ καλό το βιντεάκι που προτείνεις στο youtube! Thanks! Ενώ το προγραμματάκι αυτό που μας είπες παίζει το ρόλο της ραπτομηχανής(καιρό έψαχνα ένα τέτοιο) και συνδυάζοντάς το με το πρόγραμμα που μας πρότεινε ο μακεδόνας παραπάνω καθώς και με ένα καλό Site πχ το LiveAtc, ε νομίζω δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε περισσότερα σε αυτό το thread

@747 "Όποιος άλλως θέλει μιλάει" <--- Μιλάω γιατί δεν κατάφερα να κάνω κάτι μόνος μου :p Τέλος 747 αν θες να κατεβάσεις το video που προτείνει ο ΟΑ701 για να μην το κατεβάζεις σε μορφή video μέσο youtubedownloader ύπαρχοι το Site http://listentoyoutube.com/ το οποίο θα σε βοηθήσει να κατεβάσεις μόνο τον ήχο που ακούγεται στο συγκεκριμένο video!
 
Top