Aviation Ringtone

Για τους γερμανομαθεις και μη (η χρηση ειναι απιστευτα απλη) τα βιντεακια του metube (κατα το youtube) μπορειτε να τα μετατρεπετε απλουστατα και σε ΟΤΙ θελετε (.mp3, .mp4, .wav, .avi, .mov, 3gp, .τηςπαναγιαςταματια.com) χρησιμοποιοντας αυτη την ιστοσελιδα, η οποια δεν χρειαζεται ουτε καν registration (με αλλα λογια η παρουσα που βρισκεστε και διαβαζετε αυτο το ποστ ειναι ηδη πολυπλοκη!!! ;) )


Επειδη ειμαι καλο παιδακι σας παραθετω μια τουρμπο εξηγηση
Βημα 1: > Schritt 1: Βαζετε το λινκ που θελετε, αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ, σε πολλα λινκ που ειναι απο την λιστα δεξια επιλεγμενα, διαγραψτε απο το: &related και μετα!!!!...
Βημα 2: > Schritt 2: Επιλογη μορφης του τελικου αρχειου, οπου αναλογα με το τι θα διαλεξει κανεις μπορει να κανει επιλογη για αλλαγη ποιοτητας ηχου (και / η εικονας)

Τελος κλικαρετε το τετραγωνακι διπλα απο το "Ja, ich stimme den Nutzungsbedingungen zu." και μετα κλικαρετε το πλαισιο Weiter>>. Το προγραμμα δουλευει πλεον μονο του. Στο τελος, μετα τις ολες μετατροπες ζηταει την αποθηκευση. Εχει μια εικονα (συνηθως την πρωτη εικονα του βιντεο) και διπλα ενα button Download. Δεξιο κλικ στο Download και μετα κλικ στο "Αποθηκευση ως" η ο,τι αλλο γραφει ο browser σας! Mε το που αρχιζει το κατεβασμα, μπορειτε να πατε στην αρχικη σελιδα (Startseite) και να συνεχισετε με το επομενο βιντεο. Παραλληλη μετατροπη και επεξεργασια ταυτοχρονα πανω απο ενα βιντεο (σε αλλο παραθυρο) δεν ειναι δυνατη, εμενα τουλαχιστον δε με δουλεψε, αν θελετε δοκιμαστε.

Μερικες φορες λογω υπερφορτωσης ο server αδυνατει να κανει τη δουλεια του. Eπαναλαμβανοντας τη διαδικασια συνηθως μια φορα ομως αρκει και το κλιπ το εχετε σε ο,τι θελετε. Ο χρονος μετατροπης συνηθως εξαρταται απο το ποση δουλεια εχει ο server. Αποφυγετε κατι αγριες ωρες μεταξυ 0200 και 0600, γιατι τοτε μαλλον εχει πολλα αμερικανακια πανω... ;)
Αυταααααααα... ελπιζω να βοηθησα, αν εχει κανεις ερωτησεις, ΔΕΝ δαγκωνω! (εχω τον Αλεξη στο ironical department!!!! - shortly ID )

Φιλικα Στεφος
 
Στεφανεεεεεεεεεεεε.... ψωνιο είσαι και φαίνεσαι ...λολ :mrgreen:
τελικά αυτο το youtube σε σωζει απο πολλά.
και στεφανε, ήθελα τον ήχο μόνο ρε συ....σιγα μην κάτσω να ηχογραφήσω καμιά αναγγελία μου...(οχι το φανταζεσαι για RINGTONE? να ακουω τον εαυτο μου να κάνει αναγγελία?)
 
makedonas":1etjg5j9 said:
"Ja, ich stimme den Nutzungsbedingungen zu." Weiter. (Startseite)

Και μετά από αυτά τα γερμανέζικα, σου πετάει και ένα "Download"???? Πως και δεν το έχουν μεταφράσει σε ... hinladen, ξέρω γω??? Τσε ντε, ντε φάου ντε, ντε και καλά, ντεμέκ αγγλικά.... Ρε τζάμπα λεφτά να μου δίνει, σε γερμανική σελίδα δε μπαίνω. Τον χάσανε τον πόλεμο πεστους.... Γκεζούντχάιτ.
 
Download ειναι η ορολογια που χρησιμοποιειται και εδω.. ;) Αν και σε μερικες σελιδες μποει να το βρει κανεις σαν "Runterladen" η σαν "Datei runterladen" Αυτα τα λεω για οποιον τυχει και πετυχει καποια.. ;) Το να αποκλειεις μια σελιδα μονο και μονο γιατι λες οτι δε γουσταρεις τη χωρα η την γλωσσα ειναι σημαδι αδυναμιας. Και γω δε γουσταρω τις ΗΠΑ αλλα να παω στο Eschborn που ειναι οι κυριοι server του FBI (IP: 195.50.169.8:cool: και να τους τιναξω στον αερα? Η να αλλαξω σε ενδειξη διαμαρτυριας τον provider γιατι τυχαινει και εχουμε τον ιδιο?!!??! :shock: (Arcor) Παντα πρεπει να κοιταμε που μπορουμε να κανουμε καλυτερα τη δουλεια μας!!!! ;)
 
Εννοείται ότι κάνω χαβαλέ. Γουστάρω τη Γερμανία και ειδικά το Βερολίνο με τα χίλια, όπως φαίνεται κ από το trip report μου.
Αλλά, δεν θα συνεχίσω τη κουβέντα. Δεν έχεις το θεό σου. 2:30 το πρωί ώρα Γερμανιας, εκεί δηλαδή που οι άνθρωποι στις 22:00 είναι ήδη στο 2ο REM και εσύ είσαι online και απαντάς. Έλεος, πάω πάσο :thx:
 
Γιατί νά μήν ηχογραφήσουμε απλά σέ μιά κασετούλα ένα από τά πάμπολλα βιντεάκια τού γιουτούβιου που δείχνουν αποσπάσματα πτήσεων μέσα από το κόκπιτ-άρα και συνομιλία πιλότων/ΕΕΚ,νά βάλωμεν το κασετόφωνο να παίξη ενώπιοπν τού κινητού μας (αφού πατήσουμε την επιλογή "ηχογράφηση",από το μενού multimedia) καί μετά να επιλέξουμε το ηχογράφημά μας ώς ήχο κλήσης ή μηνύματος κλπ;

Η ηχογράφηση σέ κασέτα γίνεται ώς γνωστόν άν συνδέσουμε την έξοδο line τής κάρτας ήχου τού PCίου μας μέ την υποδοχή line in τού κασετοφώνου.

Απλά πράγματα........

ΥΓ.Μήν αρχίσω να σάς λέω τώρα καί πώς να βάλετε effects -βάθος,αντήχηση κλπ- καί νά ακούγεται η αεροπορική συνομιλία σάν να γίνεται σέ πίστα σκυλάδικου :D
 
Με αυτο το σκεπτικο μπορεις να κρατησεις και το κινητο μπροστα στο ηχειο την ωρα που παιζει το βιντεακι και να κανεις ηχογραφηση!!!!! Γιατι να τ;α περιπλεξουμε τοσο απλα, οι ελαχιστοι αλλωστε εχουν κασσετοφωνο πλεον.. ;) ΑΛΛΑ! Εχεις ιδεα ποσο σκαρτη θα ειναι η ηχογραφηση, ειτε ετσι ειτε αλλιως? Ασε.. καλυτερα με τους τροπους που εχουν υποδειχθει.. ;)

Φιλικα
 
Δέν νομίζω οτι θα είναι και τόσο σκάρτη η ηχογράφηση,τά κινητά πλέον έχουν εξελιχθεί ώστε μέ την ποιότητα τού μικροφώνου τους και τήν μνήμη που έχουν,νά χωράνε ηχητικά δείγματα ικανοποιητικής ευκρίνειας.

Ενώ αλλιώς πρέπει να συνδέσω το κινητό μέ το PC,νά έχω περάσει τους σχετικούς drivers γιά νά τό βλέπη σάν usb disk κλπ κλπ.....run search δηλαδή :D

Τώρα βέβαια,εγώ έχω ολόκληρο home studio στο σπίτι μου,μπορώ να κάνω την φωνή τού IATA/TASOS στην αναγγελία να ακούγεται σάν τον Μπουγά σέ μαγαζί τής παραλιακής.Γιά εσάς που δέν έχετε τα λέω.... :D
 
Δεν χρειαζεται να εχεις κανενα driver εγκατεστημενο, εκτος και αν εχεις Win98 και κατω, οποτε .... :oops: :shock: Και αυτο διοτι ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο σα νεο σκληρο δισκο.. Οσο αυτο ειναι κλειστο ;) Εγω ΠΧ δεν εχω για το Σονι Πεφτον μου driver.. το αναγνωριζει αμεσα σαν στικακι.. ΟΚ, εχω και 4 γκιγκα καρτουλα μεσα.. λολ
 
Φοβερή η ιδέα σας για ringtones με αεροπλανικού ήχους!! :D
Λοιπόν σας έχω ένα καλό link http://www.youtube.com/watch?v=W9olnaG0F7
Είναι οι ήχοι από GPWS test! Με το Audacity που είναι freeware τους έκανα στεροφωνική εγγραφή και εξαγωγή σαν mp3 και το πέρασα σαν ήχο κλήσης στο κινητό μου. Τέλος πήρα και το woop-woop pull-up από το BAE 147 (Freeware για το FSX http://www.flightsim.com) και το έβαλα για ήχο μηνυμάτων!!
Δείτε και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=1y-GaAuT ... re=related
 
Top