AEE320
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Υφίσταται κάποιο Fast Lane για τους Gold/Business στον έλεγχο?
Υπάρχει στα DUS και CGN (REWE), νομίζω και στο MUC (EDEKA) landside, που σημαίνει ότι όσοι πρόκειται να πετάξουν, αγοράζουν μόνο στερεά, οι υπόλοιποι αγοράζουν τα πάντα. Ελπίζω στο BER να έχουν κάποιο από τα ανωτέρω σε σουπερμάρκετ και όχι τα άλλα τα φτηνά (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμεΚαι για όποιον θέλει σνακ στο αεροπλάνο, υπάρχει σουπερμάρκετ σχεδόν μέσα στο terminal με κανονικές τιμές (κι όχι τιμές αεροδρομίου) όπου προφανώς είναι συνεχώς γεμάτο.
Νομίζω υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο DUS, το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι χωρίς χρέωση. Δηλαδή αν όλοι κλείνουν ραντεβού για έλεγχο, πάλι σε ουρές θα καταλήξουμε.Ειδικά αν κλείσεις "ραντεβού" για σωματικό έλεγχο, περνάς πολύ γρήγορα.
Rewe είναι. Αν και για true Berlin θα έπρεπε να είναι Tip ή Netto.Υπάρχει στα DUS και CGN (REWE), νομίζω και στο MUC (EDEKA) landside, που σημαίνει ότι όσοι πρόκειται να πετάξουν, αγοράζουν μόνο στερεά, οι υπόλοιποι αγοράζουν τα πάντα. Ελπίζω στο BER να έχουν κάποιο από τα ανωτέρω σε σουπερμάρκετ και όχι τα άλλα τα φτηνά (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε)
Νομίζω υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο DUS, το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι χωρίς χρέωση. Δηλαδή αν όλοι κλείνουν ραντεβού για έλεγχο, πάλι σε ουρές θα καταλήξουμε.![]()