Berlin

• Thread starter Thread starter Hunting a Shadow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Hunting a Shadow

Business-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Website
www.mourikis-development.gr
Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι - χοντρικά - η απόσταση του αεροδρομίου Schoenefeld από το κέντρο της πόλης; Merci!

Και η πρόσβαση πολύ άνετη με το Schoenfeld express. :wink:

Αφού βλέπω είστε αστεράτοι εδώ περί Γερμανίας (αυτό θα έλειπε βέβαια, που οι μισοί ζείτε εκεί πάνω!), μήπως ξέρετε να μου πείτε αν το Ιντερκοντινένταλ στο Βερολίνο είναι στο κέντρο, ή είναι στο διαβόλου το κέρατο; (sorry δεν αφορά αεροπλανάκια η ερώτηση, αλλά ποντάρω την στην κατάχρηση της καλοσύνης σας! :) )

Είσαι τυχερός που είμαστε φιλόζωοι! :P

* Potsdamer Platz / New City Center with Sony Center (2 KM / 1,24 MI )
* Reichstag (4 KM / 2,49 MI )
* Brandenburger Tor/Brandenburg Gate/Pariser Platz (4,5 KM / 2,8 MI )
* Castle Charlottenburg (3 KM / 1,86 MI )
* Museum Island, Berlin Cathedral (6,5 KM / 4,04 MI )
* Staatsoper unter den Linden / Opera House (5,5 KM / 3,42 MI )
* Siegessaeule (2 KM / 1,24 MI )
* Zitadelle Spandau (12 KM / 7,46 MI )
* Gedaechtniskirche / Memorial Church (0,5 KM / 0,31 MI )
* Gendarmenmarkt with French Dome (4 KM / 2,49 MI )
* Zoological Garden (1,3 KM / 0,81 MI )
* Kurfuerstendamm renowned shopping district (0,5 KM / 0,31 MI )
* Park Tiergarten (0,3 KM / 0,19 MI )
* KaDeWe - largest departement store of Berlin (1 KM / 0,62 MI )
* New National Galery (Mies van der Rohe Building) (1,3 KM / 0,81 MI )

Enjoy it!
:mrgreen:

Λοιπον!! είσαι τυχερός χαχα στο Ιντερκοντινενταλ έχω μείνει! είναι 2 λεπτά περπάτημα απο τον σιδ.σταθμό του ζωολογικού κήπου και τα δωμάτια είναι μιά χαρά!! Ο δρόμος που είναι έίναι ήρεμος, έχει τον ζωολογικό σαν κήπο και άλλα 2, 3 ξενοδοχεία δίπλα όπως το Σοφιτέλ και το Μάρριοτ αν θυμάμαι καλά ( Έίχα μείνει εκεί πριν 2 χρόνια)....Αν θές όμως μείνε καλύτερα στο Swissotel!! Eίναι το ίδιο κοντά στο κέντρο και είναι απλά απο τα καλύτερα city hotels που έχω μείνει με τεράστιο δωμάτιο και απλά το άψογοτερο προσωπικό!! ( Μετά απο 2 λεπτά τηλεφωνέί μία κοπέλα στο δωμάτιο και λέει Is there anything i can do for you? Λέω όχι ευχαριστώ! για να προσθέσει... Are you sure there is no favour i can do for you?? Τι απαντάς εκεί? χαχα...) Αν θες μπορώ να δω..πρέπει να έχω φωτογραφία του δωματίου.....