Biblia

• Thread starter Thread starter goldfish
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

goldfish

First-Class-Member
Περιοχή
who's asking?
Ti biblio diabasate teleytaia kai 8a to synhstousate anepifylakta ?Oxi mono biblia aeroporikhs fysews alla kai genikou perixomenou kai endiaferontos.Parakalw an ginetai na apofeyx8oun biblia me ratsistiko/e8nikistiko periexomenou an ginetai..

Koίτα...τι εννοείς? τα best seller τα δέχεσαι? Γενικώς βαριέμαι να διαβάζω βιβλία μη επιστημονικού περιεχομένου _________ (προσθέστε χα.χα.χα) ...διάβασα επιτέλους και εγώ το Da Vince Code το οποίο ήταν χειρότερο απο το γκρρρ πως το λένε το άλλο του βιβλίο? Angels and Demons? Αυτό ....Μου άρεσε πολύ...Illuminati στα ελληνικά :? ....Διάβασα και το 24 ώρες στο παρίσι το οποίο δεν ήταν και τόσο καλό...Λόγω καταγωγής διάβασα πριν μερικά χρόνια το Gates of Fire το οποίο είναι το αγαπημένο μου παρά τα μυθιστορηματικά στοιχεία του που ίσως ξεφεύγουν λίγο απο τα ιστορικα πλαίσια..χεχε....Αυτά.Μην με κρίνεις άσχημα,γενικός δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα μη-πανεπιστημιακών συγγραμάτων..πέρα απο κάθε πλάκα..Κοίτα που καταντησα..Και να υπάρχει δεν υπάρχει όρεξη αφου χρειάζομαι κάτι διαφορετικό απο σελίδες για να ξεκουράσω τα μάτια μου :lol:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Ανεπιφυλακτα στο συνιστω (Dan Brown)

Illuminati by Dan Brown...
Kai h eirwnia einai oti to diabasa afou eixa gyrisei apo thn Rwmh...
8a 3anapaw omws kapote...

dan brown ......
diabasa to illuminati kai da vinci code ta opoia einai poly kala
to arktikos kylkos den me enthoysiase kai toso parola auta oal kala

To teleutaio aeroporikhs fyseos vivlio pou exo diavasei einai to Cessna 152 Pilot's guide (Aristotelhs- Panepisthmiou). Agaphmeno mou 8a elega oti einai to 1984 tou Orwell kai h seira episthmonikhs fantasias Galaksiakh Autokratoria tou episthmona-syggrafea Isaak Asimov (Master tou eidous).

Αρκτικος Κυκλος - Dan Brown
ωραιο βιβλιο , με πλοκη που δε σε κανει να βαρεθεις , αν ομως πριν εχεις διαβασει τα ILLUMINATI/DA VINCI CODE , νομιζεις οτι ξερεις τι θα συμβει παρακατω ακομα και αν οι ιστοριες διαφερουν εντελως.Προφανως ο τροπος που γραφει.

Μα υπάρχουν εκατομμύρια βιβλία και συγγραφείς...μόνο τον Νταν Μπράουν διαβάζετε;
Εγώ θα σας προτείνω και Γιάννη Ξανθούλη...αν και δεν είναι "εύπεπτος".....αξίζει της προσοχής σας.......Ειδικά "Ο χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας"........

Ξέρω εγώ ένα καλό.
JP Airline Fleets.Διαφόρων συγγραφέων. Επανεκδίδεται κάθε χρόνο γιατι έχει τρελλή επιτυχία. Απο τον οίκο BuchAir Publications, πάντα. :wink:
Επίσης, τσεκάρετε και ο,τιδήποτε εκδίδει ο οίκος Ian Allan.
8)

Και,(κάπου το έχω ξαναπεί) πολύ δυνατό μυθιστορηματάκι με πολιτική αεροπορία είναι το Airframe του Michael Crichton. Στο στρατό το είχα διαβάσει δις, και άλλη μιά πρίν κάτι μήνες!

Milou, Καλως Ήλθες στην παρέα :)

"Στον παλιό καταρράκτη", του Τσαγκαρουσιάνου. Υπέροχα ταξιδιωτικό από έναν τρελό γνώστη της γραφής.