Boeing 747 - 8 ( Freighter & Intercontinental )

• Thread starter Thread starter AndreasT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι ο τύπος θα μείνει για τουλάχιστον άλλα 30 χρόνια και θα το θαυμάζουμε.
Το αρνητικό είναι οτι έχει ελάχιστες παραγγελίες (σε σύγκριση με το ανταγωνιστικό).

Αγαπητά μέλη και Αγαπητή Boeing, επιτέλους αεροπλάάάάάάάάάάάάάάνο... :mrgreen:

δικό μου

skavas":322e1qgq said:
Κι έτσι να είναι, πάλι δεν συγκρίνεται με το ιπτάμενο γουρούνι.....
Ο βασιλιάς επιστρέφει!!!!!11
Γουρούνι-γουρούνι, αλλά έχει σε μια παραγγελία περισσότερα αεροπλάνα από όλα τα 747-8Ι μαζί. :mrgreen:

Τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί! 748i δεν έχει πετάξει ακόμη, μόνο το F, σωστά? Δεν θα γίνουν ξεχωριστά test?

Να ευχηθώ κι εγώ καλορίζικο και καλόταξιδο μα πάνω απ' όλα καλοπούλητο. 8) Τουλάχιστον, αυτό θα το δούμε κι απο κοντά στα μέρη μας κάποια στιγμή, σίγουρα μόλις παλιώσει λιγάκι. Βασίζομαι στην Transaero :mrgreen:

test flights εχει πραγματοποιησει μονο το F, το intercontinental απλα εκανε roll out και λογικα ξεκιναει κι αυτο.
το livery της παρουσιασης απλα τελειο.
οι παραγγελιες ειναι πολυ λιγες, αλλα ας ελπισουμε σε ΒΑ, Qantas, Virgin, ισως και καμμια Iberia? ο πολυ δυνατος παιχτης η Emirates δηλωσε πως δεν προκειται να ασχοληθει, οπως επισης δεν προκειται να ασχοληθουν κι οι αμερικανοι.
ισως παλι το ομοσταβλο 773 αποδειχτει πολυ σκληρος αντιπαλος...
παρολα αυτα, the queen of skies is back! ομορφοτερο απο ποτε (παρα τους ¨δαγκωμενους κινητηρες¨). καλες πτησεις! :great:

OA701":1fojulx8 said:
Να ευχηθώ κι εγώ καλορίζικο και καλόταξιδο μα πάνω απ' όλα καλοπούλητο. 8) Τουλάχιστον, αυτό θα το δούμε κι απο κοντά στα μέρη μας κάποια στιγμή, σίγουρα μόλις παλιώσει λιγάκι. Βασίζομαι στην Transaero :mrgreen:

Εγώ βασίζομαι και σε αυτή που με πράξεις δείχνει τον δρόμο στις microregional-domestic της χώρας μας, την Hellenic Imperial. Η οποία βέβαια θα περάσει το δίλημμα του προέδρου της ΕΚ για το αν η ποζεριά είναι πράγματι πάνω από τα οικονομικά της επιχειρήσης και μας φέρει μόνο τα 777.

Στα σοβαρά τώρα, ας μην πέφτουμε στην παγίδα της σύγκρισης του πoιο είναι πιο όμορφο αεροσκάφος, γιατί χάνουμε την ουσία... Το Β748 είναι ένα περίφημο αεροσκάφος με πολύ όμορφο design και τα νέα του φτερά το κάνουν ακόμα ομορφότερο. Αλλά είναι για μένα ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν ακούς τις διάφορες τεχνολογίες που ενσωματώθηκαν, τα νέα υλικά και τις χιλιάδες αυτών που εργάστηκαν να βλέπουν το προϊόν έτοιμο. Και το Α380 όσο ‘άσχημο’ και αν είναι, είναι ένα θαύμα της μηχανικής, με δυνατότητες που δύσκολα θα ξεπεραστούν τις επόμενες δεκαετίες. Ας μην ξεχνάμε ότι το design πρέπει να ‘εξυπηρετεί’ και τις διάφορες ανάγκες στην αεροδυναμική, την δομή, το βάρος κοκ.. Και όταν όλος αυτός ο όγκος απογειώνεται, προκαλεί τα ίδια δυνατά συναισθήματα σε όλους μας..

bari":37wqllo4 said:
test flights εχει πραγματοποιησει μονο το F, το intercontinental απλα εκανε roll out και λογικα ξεκιναει κι αυτο.
Eυχαριστώ bari :great: . Άρα έχει ακόμη ψωμί η δουλειά. Άντε με το καλό και η maiden flight...

flesland":37wqllo4 said:
Εγώ βασίζομαι και σε αυτή που με πράξεις δείχνει τον δρόμο στις microregional-domestic της χώρας μας, την Hellenic Imperial. Η οποία βέβαια θα περάσει το δίλημμα του προέδρου της ΕΚ για το αν η ποζεριά είναι πράγματι πάνω από τα οικονομικά της επιχειρήσης και μας φέρει μόνο τα 777.
Έεεεελα, κακιούλες :lol: Για Αυστραλία σκέφτονται το 787 (μισοτιμής ένα απ' τα ΖΑ) καθώς θα έχουν να ανταγωνιστούν την Jetstar με το 787 της.

Τέλος, το σημείο που μ' άρεσε περισσότερο στη προχθεσινή γιορτή ήταν η προβολή ενός θαυμάσιου βίδεο (οι Αμερικάνοι σε αυτά δεν παίζονται). Αν τα βίδεο έφταναν για να πουλήσεις ένα α/φος, η Boeing θα είχε τώρα τεράστιο backlog στο 747i.
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=CIxJQvJomyY&feature=related

The King will always be the King... :thx: