Μπορεί ένα Β767 να κουβαλούσε εκτοξευτήρα πυραύλου;

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

MerNion

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Αθήνα
Website
athensairport.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Ετυχε να διαβάσω τυχαία μια σελίδα για σενάρια συνομωσίας για την 11η Σεπτεμβρίου και πέτυχα αυτή την σελίδα:
http://911physics.atspace.com/Pages/Boeing.htm

Λέει οτι το ένα από τα boeing 767 που έπεσε στο ένα από τα δύο κτίρια του World Trade Center φαινόταν στις φωτογραφίες να κουβαλάει απο κάτω κάτι που πιθανολογούν οτι είναι εκτοξευτήρας πυραύλου (και πιο κάτω λένε για πύραυλο απεμπλουτισμένου ουρανίου).

Επειδή εμένα μου φαίνεται από αδύνατο μέχρι απίθανο να κουβαλούσε το 767 κάτι τέτοιο, θέλω την γνώμη σας..
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να του "κοτσάρουν" από κάτω κάτι τέτοιο να μην το πάρει χαμπαρι ο πιλότος;;;
Κατ' αρχήν είναι σε θέση να κουβαλήσει ένα τέτοιο εξάρτημα το 767 και σε εκείνη την θέση; Εχουν γίνει τίποτα παρόμοιες δοκιμές;

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το θέμα αυτό και όχι με τις θεωρίες συνομωσίας γενικότερα.. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν αυτά που λένε στο site για το 767 μπορουν να ισχύουν ή είναι μπαρούφες (εγώ αυτό πιστευω..)

Ψιλο μπαρουφα ειναι,πολλα εχουν γραφει γι αυτη την υποθεση μονο και μονο να δειξουν οτι υπαρχει συνομασια και να πουλησουν φυλλα

Γι' αυτό ρώτησα καθαρά από τεχνική άποψη αν έχει δοκιμάστει κάτι τέτοιο σε 767...

Τεχνικά είναι εύκολο να "κοτσάρουν" ο,τιδήποτε σέ ένα αεροπλάνο-τά 747 έχουν pod γιά να κουβαλάνε εφεδρικό κινητήρα (π.χ. νά τον μεταφέρουν πίσω στην έδρα τής εταιρείας τους άν είναι χαλασμένος) αλλά απ'όσο θυμάμαι από τά βίντεο που είδα (καί μάλιστα το συγκεκριμένο μέ το αεροπλάνο που έφερε τον υποτιθέμενο εκτοξευτήρα το έδειχναν τά κανάλια ξανά και ξανά) εκτοξευτήρα δέν είδα πουθενά.

Πέραν τούτου:
1.Τό αεροπλάνο ήταν επιβατικό,όχι στρατιωτικό.Τί λόγο θα είχε να είναι εξοπλισμένο μέ εκτοξευτήρα πυραύλου;
2.Κανένας από τους τεχνικούς που έκαναν τους ελέγχους τού αεροπλάνου πρίν ξεκινήση,ούτε άλλοι πιλότοι που είχαν πετάξει προηγουμένως μέ αυτό δέν ανέφερε ποτέ οτι το αεροπλάνο είχε εκτοξευτήρα.Αν είχε,δέν θά τον είχαν δεί (καί δέν θα υπήρχαν και κάποιες διαδικασίες γιά το flight profile κλπ,όπως υπάρχουν γιά το 747 όταν μεταφέρη πέμπτο κινητήρα);

Τά σενάρια συνωμοσίας είναι καλά όταν θέλουμε να γελάσουμε μέ κάτι και δέν μάς βρίσκεται πρόχειρο κανένα ανέκδοτο... :D

Τι να πω? Μετα απο 5 χρονια βγαινουνε καινουρια φρουτα.. Μετα την φατσα του .. "διαβολου" που θελουνε μερικοι τρελλαμενοι θρησκοληπτοι να εχουνε δει στους καπνους που βγαινανε απο το κτιριο, εχουμε τωρα και το αεροπλανο να εχει εξωτερικα (!!!!!!) αναρτημενο πυραυλο!! Να υπενθυμισω, ητανε πολιτικο, εκτελοντας κανονικη πτηση, με επιβατες! Ειναι λογικο λοιπον, να εχουνε κολλησει απο εξω εναν πυραυλο για την περιπτωση ισως που τους την πεσει κανενα "εχθρικο αεροσκαφος" η στην χειροτερη περιπτωση UFO, ο οποιος ειναι εμφανης (ως προς την ιδιοτητα του), και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μην τον εχει παρει πρεφα.. Ειναι γνωστο οτι οι ΗΠΑ ειναι η χωρα με τις απεριοριστες δυνατοτητες.. Αλλα το να νομιζουνε οτι μπορουνε να παιζουνε με τη νοημοσυνη μας.. Δεν ειμαστε Αμερικανακια... ;)

ΥΓ: Αποτι φαινεται ειναι πιο μεγαλος απο εναν AIM-120!!!
ΥΓ2: Απο ενα λαο που εκλεγει εναν μπαρουφολογο καιροσκοπο με καθαρα ιδιωτικα ενδιαφεροντα σε πολεμικες συρραξεις (ειναι γνωστο οτι το 70% των εργων που κατασκευαζουνε Αμερικανοι στο Ιρακ ειναι απο 2 εταιρειες στις οποιες το εν λογω ατομο ειναι μεγαλομετοχος η προεδρος!!), δεν περιμενουμε τιποτα το αξιοσημειωτο!

τελικα οι αμερικανοι ειναι πολυ πισω....βγαζουν θεωριες οι οποιες δεν εχουν καμια βαση...

ολοι γνωριζουμε πως το χτυπημα στους πυργους εγινε απο την ομαδα εψιλον.

:lol: :lol: :lol: